Facebook Pixel Η Ferrari LaFerrari Aperta προσφέρει 963 ίππους και ανοιχτό παράθυρο στον ουρανό
Άλλα Σπορ
| 2016-12-30 14:51:00

Η Ferrari LaFerrari Aperta προσφέρει 963 ίππους και ανοιχτό παράθυρο στον ουρανό

Η Ferrari LaFerrari Aperta προσφέρει 963 ίππους και ανοιχτό παράθυρο στον ουρανό

Τα supercars είναι πανάκριβα αυτοκίνητα ειδικών προδιαγραφών που συνδυάζουν όλα τα στοιχεία της αυτοκίνησης.

Απευθύνονται σε λίγους οδηγούς λόγω της υψηλής τιμής τους και αποτελούν την πιο δύσκολη άσκηση για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, αναζήτησα ένα ξεχωριστό supercar για να μπει στα όνειρα μας. Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο που έρχεται από την Ιταλία, από τον πιο διάσημο κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων υψηλής αξίας έχει ένα ακόμη καλούδι, είναι ανοικτό.

Χωρίς σταθερή οροφή, κατάλληλο για χώρες όπως η Ελλάδα, που ακόμη και σήμερα, μόλις δέκα ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο ήλιος λάμπει στην Αττική.

Η Ferrari LaFerrari Aperta, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στο τέλος Σεπτέμβριου. Προέκυψε από τις οξοποιήσεις που έγιναν στο μοντέλο με σταθερή οροφή.

Από το αρχικό μοντέλο πήρε όλα τα μηχανικά μέρη. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην υβριδική κινητήρια μονάδα. Απαρτίζεται από ένα μοτέρ V12 6.300 κ.εκ. και έναν ηλεκτροκινητήρα. Οι δυο μονάδες ισχύος συνδυάζονται μεταξύ τους και παρέχουν την εντυπωσιακή ισχύ των 963 ίππων.

Το δυνατό μείγμα της ισχύος και της ροπής, προσδίδουν στο ιταλικό αυτοκίνητο ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. Το τυπικό τεστ 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3??. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η επίδοση 0-200χλμ./ώρα, μόλις 7,1??. Τελική ταχυτητα τα 350 χλμ./ώρα.

Η τιμή της Ferrari LaFerrari Aperta καθορίστηκε στα 3.000.000 ευρώ.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags