Facebook Pixel Σκέψεις Τίγρη για αποχώρηση στην ΑΕΚ – Γιατί έχει απογοητευτεί και τι περιμένει πριν ρίξει τη βόμβα!
| 2016-12-17 13:15:00

Σκέψεις Τίγρη για αποχώρηση στην ΑΕΚ – Γιατί έχει απογοητευτεί και τι περιμένει πριν ρίξει τη βόμβα!

Σκέψεις Τίγρη για αποχώρηση στην ΑΕΚ – Γιατί έχει απογοητευτεί και τι περιμένει πριν ρίξει τη βόμβα!

Σοβαρός προβληματισμός υπάρχει στον ηγέτη της Ένωσης γι΄ αυτά που βλέπει και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις! Κάτι μυριστήκαμε... 

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είναι ευχαριστημένοι με τα όσα βλέπουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κάνουν σοβαρές σκέψεις για αλλαγές.

Ειδικά αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση, τότε είναι πολύ πιθανό να τεθεί θέμα Μοράις.

Ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα ιδιαίτερο και αν δεν καταφέρει στα επόμενα παιχνίδια να αλλάξει την εικόνα της ομάδας είναι όλα πιθανά.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Δημήρης Μελισσανίδης κάνει από τώρα σκέψεις για αποχώρηση του προπονητή, καθώς είναι απογοητευμένος από το θέαμα που βλέπει εδώ και καιρό.

Ο Τίγρης, άλλωστε, όταν είχε προσλάβει τον Πορτογάλο, του είχε πει ότι θέλει να κάνει την ΑΕΚ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κι αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί σε σχεδόν κανένα ματς της Ένωσης από τότε που έγινε η αλλαγή στον πάγκο.

Είναι επόμενο, λοιπόν, το αφεντικό του συλλόγου είναι μην είναι ενθουσιασμένο με τη δουλειά του Μοράις και πλέον είναι πολύ πιθανό, αν ο Μοράις δεν καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα, ο ηγέτης της ομάδας να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Είναι στο χέρι, δηλαδή, του Πορτογάλου να αλλάξει την κατάσταση, διαφορετικά αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν είναι, μάλιστα, υπερβολή να πούμε ότι τα ματς που ακολουθούν είναι πολύ κρίσιμα για τον Μοράις, καθώς ο τεχνικός της Ένωσης θα δώσει εξετάσεις για την παραμονή του στην ομάδα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags