Facebook Pixel Χυλόπιτα Ουζουνίδη σε αστέρι της Super League – "Αν είναι πάρουμε αυτόν, τότε καλύτερα τον ...Ορφανίδη"!
| 2016-12-20 14:30:00

Χυλόπιτα Ουζουνίδη σε αστέρι της Super League – "Αν είναι πάρουμε αυτόν, τότε καλύτερα τον ...Ορφανίδη"!

Χυλόπιτα Ουζουνίδη σε αστέρι της Super League – "Αν είναι πάρουμε αυτόν, τότε καλύτερα τον ...Ορφανίδη"!

Tι κι αν τα τελευταία ρεπορτάζ τον φέρνουν ως βασικό υποψήφιο στόχο του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας κόουτς φαίνεται ότι έχει διαφορετική γνώμη και "προτιμάει" άλλον στη θέση του!

"Φωτιά" έχει πάρει η ...ονοματολογία τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προαναγγείλει σημαντικές αποχωρήσεις και αρκετές μεταγραφές εν όψει Γενάρη.

Οι Πράσινοι αναμένεται να "ψωνίσουν" από την ελληνική αγορά και ήδη κυκλοφορούν συγκεκριμένα ονόματα στον Τύπο ως βασικοί στόχοι του Τριφυλλιού.

Μέσα στους πρώτους υποψηφίους, λοιπόν, φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Μασούντ του Πανιωνίου, με τα περισσότερα Μέσα να θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αρέσει πολύ στον τεχνικό του συλλόγου.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική στην περίπτωση του Ιρανού εξτρέμ, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να εκτιμάει τις ικανότητές του, αλλά δεν τον έχει στην κορυφή της λίστας του.

Ο άσος της Νέας Σμύρνης δεν αποτελεί προτεραιότητα του Έλληνα τεχνικού, καθώς από τη μία είναι μεγάλος (32 ετών) και από την άλλη είναι της άποψης πως αν είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει παίκτη γι' αυτή τη θέση από τη Super League, είναι καλύτερο να προτιμήσει κάποιον ταλαντούχο Έλληνα σε μικρότερη ηλικία.

Μάλιστα, όταν προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα για τον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έφερε το παράδειγμα του Πέτρου Ορφανίδη, της Ξάνθης, που είναι 20 ετών, με όρεξη για διάκριση και μέλλον, ως μία σαφώς καλύτερη επιλογή.

Χωρίς, βέβαια, αυτή η ατάκα να σημαίνει απαραίτητα ότι οι Πράσινοι θα κινηθούν για το νεαρό άσο της Ξάνθης, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής ήθελε να δείξει πού πρέπει να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός το Γενάρη και τι έχει πραγματικά ανάγκη για την ενίσχυσή του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags