Facebook Pixel Ωχ αμάν! Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα...
Life
| 2016-12-21 17:05:00

Ωχ αμάν! Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα...

Ωχ αμάν! Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα...

Μπήκαμε για τα καλά στο χειμώνα!

Tην Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις περισσότερες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ στα ορεινά - ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.

Για την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 περιμένουμε στα δυτικά και βόρεια γενικά αίθριο καιρό. Στα υπόλοιπα βροχές και χιονόνερο. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής πρόγνωση της ΕΜΥ, το Σάββατο (24/12) περιμένουμε:

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στην Κρήτη όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Την Κυριακή (25/12), ανήμερα των Χριστουγέννων περιμένουμε:

Αρχικά γενικά αίθριο καιρό. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στα βόρεια και ανατολικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή περαιτέρω άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags