Facebook Pixel Φουλ οι μηχανές του ΠΑΟ - Ανέλαβε δράση ο Ουζουνίδης και "έψησε" αυτόν που θέλει - Του πήρε το "ναι"
| 2016-12-21 23:35:00

Φουλ οι μηχανές του ΠΑΟ - Ανέλαβε δράση ο Ουζουνίδης και "έψησε" αυτόν που θέλει - Του πήρε το "ναι"

Φουλ οι μηχανές του ΠΑΟ - Ανέλαβε δράση ο Ουζουνίδης και "έψησε" αυτόν που θέλει - Του πήρε το "ναι"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό και, ήδη, η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να τις κάνει πραγματικότητα.
 

Μια από τις επιθυμίες του Έλληνα κόουτς, εκτός από τις αποχωρήσεις που θα γίνουν, είναι η απόκτηση ορισμένων παικτών από την Ελλάδα, όπως ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο 23χρονος στόπερ του Αστέρα, που παίζει και στη θέση του αμυντικού χαφ, αποτελεί διακαή πόθο του Ουζουνίδη και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποσπάσουν το "ναι" των Αρκάδων, καθώς απ΄ότι φαίνεται ο ποδοσφαιριστής έχει... ψηθεί για τα καλά.

Η απόσταση, λοιπόν, που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη, αφού ο Αστέρας ζητάει περίπου 1 εκατ. ευρώ με περιθώριο να πέσει στα 700 με 800 χιλιάρικα. Ακόμα κι έτσι όμως, η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι χαοτική.

Ομως από το πράσινο στρατόπεδο εκφράζεται η ελπίδα ότι η μεταγραφή θα "κλείσει", κυρίως λόγω της επιθυμίας του Κουρμπέλη να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά και του "ψησίματος" από πλευράς Ουζουνίδη. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Sportdog, ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει φέρει στο σημείο που θέλει τον νεαρό χαφ, δηλαδή έχει αποσπάσει το δικό του "ναι" για να φύγει από την Τρίπολη και να ανέβει Αθήνα.

Πάντως, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πράσινους, που όμως έχουν με το μέρος τους άλλο ένα σημαντικό "όπλο". Ποιο είναι αυτό; Το ότι θα προτείνουν ποσοστό μεταπώλησης 30 με 35%, τουλάχιστον, κάτι που πιστεύουν πως θα δελεάσει τους ιθύνοντες του Αστέρα, προκειμένου να πουν το πολυπόθητο "ναι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags