Facebook Pixel Δήλωση που θα συζητηθεί στον Sportdog! «Ποια Super League; Προτιμώ να βλέπω όσους παίζουν για την κ@ύλ@ τους» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-25 17:28:00

Δήλωση που θα συζητηθεί στον Sportdog! «Ποια Super League; Προτιμώ να βλέπω όσους παίζουν για την κ@ύλ@ τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση που θα συζητηθεί στον Sportdog! «Ποια Super League; Προτιμώ να βλέπω όσους παίζουν για την κ@ύλ@ τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασμα του Σίλα Σεραφείμ στον SportDog για την αθλιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Τα χώνει σε συριζαίους, αντιπολίτευση και... παπάδες με αφορμή των θρησκευτικό φανατισμό των ISIS. Ποιοι είναι οι συνήγοροι των νεοναζί;

Τον απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά στο Comedylab.gr. Με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στο Θέατρο Eliart, στις 28 Δεκεμβρίου 2016, ο Σίλας Σεραφείμ δίνει μια τελευταία ιντερνετική παράταση για το 2016 στον SportDog.

Ο γνωστός Stant Up Comedian μιλάει στον σκύλο και τα χώνει προς πάσα κατεύθυνση με σπαρταριστές ατάκες. Αξίζει να δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε ή να διαβάσετε τα κυριότερα μέρη των λεγομένων του.

Oι επιπτώσεις του Μνημονίου

«Όλοι τις γνωρίζουν. Τις έχουν νιώσει στο πετσί τους. Μόνοι οι συριζαίοι δεν τις ξέρουν. Κάποιοι υπουργοί δηλαδή και κάποιοι κυβερνητικοί. Αυτοί που θα έπρεπε να τα ξέρουν, δεν τα ξέρουν».

Το... δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους

«Εννοείτε το πλεόνασμα; Είναι σαν να τους είπε, “σας παίρνουμε λίγο λιγότερα απ'ότι σας παίρναμε. Σας έχουμε πάρει 100. Σας δίνω τώρα 5 και συνεχίζουμε. Είναι σαν να δέρνεις τη γυναίκα σου κάθε μέρα και σήμερα της λες “θα σου κάνω ένα δώρο. Δεν θα σε δείρω”. Και μετά την άλλη μέρα συνεχίζεις. Ε δεν πάει έτσι. Αυτό είναι το πρόβλημα».

Η κωλοτούμπα της αριστεράς

«Αυτό δεν είναι αριστερά. Αριστερά δεν βγήκε. Ο Τσίπρας είχε τον Σεπτέμβρη το μνημόνιο στα χέρια του και τον ψήφισε. Μετά κατάλαβε τί ψήφισε. Δεν σε ξεγέλασε και τόσο ο Τσίπρας από τον Σεπτέμβρη και μετά. Εγώ δεν εξαπατήθηκα. Ας μας πούνε αυτοί που ψήφισαν».

Αντιπολίτευση υπάρχει;

«Εδώ δεν υπάρχει κυβέρνηση, θα υπάρχει αντιπολίτευση; Με δεδομένο, ότι η χώρα πάει στον αυτόματο πιλότο, όλα είναι προκαθορισμένα, δεν έχεις κυβέρνηση. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη

«Είναι ανησυχητικό το φαινόμενο. Εδώ επιβεβαιώνεται ο Χέγκελ, ότι η ιστορία διδάσκει πως οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από την ιστορία. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε πίσω. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε πίσω στον Χίτλερ. Υποτίθεται, οτι το έχει περάσει αυτό η ανθρωπότητα. Κάποιοι πρέπει να καθίσουν να δούνε ντοκυμαντέρ. Ίσως αυτή η άνοδος να ενεργοποιήσει κάποια αντανακλαστικά. Νεοναζί στην Ευρώπη; Το θεωρώ πολύ γελοίο να μην ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα».

Ελληνική κρίση και ιστορίες συνωμοσίας

«Αυτά δεν γίνονται συνομωσιολογικά αυτά. Υπάρχουν επιρροές, ανώτερες τάξεις, τράπεζες, αλλά δεν μαζεύονται όλοι στο τραπέζι και λένε, τί θα κάνουμε να καταστρέψουμε την Ελλάδα. Τα συμφέροντα έχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Στην πορεία τους συμπαρασέρνουν και δημιουργούν καταστροφές. Ο πλούσιος θέλει να γίνει πλουσιότερος. Δεν χρειάζεται να συνωμοτήσει. Για να γίνει κάποιος πλουσιότερος απλά κάποιος άλλος γίνεται φτωχότερος. Οι ελληνικές εταιρείες που φεύγουν και πάνε Βουλγαρία το κάνουν επειδή δεν αντέχουν και κινδυνεύουν να κλείσουν. Το θέμα είναι εσύ τί κάνεις; Δεν μπορείς να λες “θέλω ανάπτυξη και επενδύσεις” και να έχεις τέτοια φορολογία. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές».

Η τρομοκρατία, το Ισλαμικό κράτος και η δημόσια ασφάλεια

«Υπάρχει πρόβλημα με την ισλαμική τρομοκρατία. Η ασφάλεια όμως έχει να κάνει με την παγκοσμιοποίηση. Άνοιξαν πόλεμο με το Ισλάμ του οποίου κομμάτια του υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Ένας τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι να σταματήσουν οι πόλεμοι, ο ρατσισμός. Εγώ είμαι εναντίον όλων των θρησκειών. Έχουν ευθύνες. Υπό την έννοια ότι καθορίζουν τις συμπεριφορές ανθρώπων προς τους άλλους που έχουν διαφορετική θρησκεία ή τρόπο ζωής. Οι Μητροπολίτες Άνθιμος και Αμβρόσιος δηλαδή είναι κατά της ομοφυλοφιλίας. Δηλαδή πρέπει να βλέπεις έναν ομοφυλόφιλο στον δρόμο και να τον δέρνεις; Δημιουργούνται προβλήματα που σκοντάφτει το νομικό δίκαιο πάνω στο θρησκευτικό δίκαιο. Βγαίνει ο Αμβρόσιος και λέει ό,τι λέει και κανονικά πρέπει να πάει φυλακή, γιατί ο λόγος του πια είναι ποινικό αδίκημα. Το λέει η θρησκεία μου, λέει; Ό,τι αφορά τη θρησκεία τότε όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Αν σου πει η θρησκεία να κόψεις του αλλουνού το κεφάλι, τότε τί κάνεις;».

Υπόθεση ελληνικό ποδόσφαιρο

«Εγώ την μπάλα, ειδικά την ελληνική, την έκοψα. Γιατί το ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο, είναι όταν δεν ξέρεις το αποτέλεσμα. Έχετε δει ποτέ ολόκληρο μαγνητοσκοπημένο αγώνα, ενώ ξέρετε το σκορ; Στησίματα, συμμορίες, εκρηκτικά, βαλιτσάκια της ΕΥΠ που καταγράφουν συνομιλίες, βόμβες σε διαιτητές δεν μπορώ, να ασχολούμαι με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Εγώ θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Προτιμώ να δω δύο καφενεία να παίζουν για την καύλα τους! Να κάτσω να δω ελληνικό πρωτάθλημα με Καμόρα, μαφία, τηλεδίκες, δεν νομίζω. Όλο αυτό το πράγμα δεν με ενδιαφέρει. Δεν καταλαβαίνω και πως εσείς το βλέπετε ενδιαφέρον που είναι το αντικείμενό σας. 150 αναλύσεις να κάνεις δεν υπάρχει σημασία.

Αυτό που έγινε με τη Λάρισα παρακολούθησα και απόρησα ποιος σκέφτηκε να απαγορευτεί μία φράση με αιτιολογία ότι ήταν πολιτική. Πολιτική όμως ήταν η απόφαση να απαγορευτεί. Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας. Μόνο για την Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι πολιτική. Τί κάνουν δηλαδή; Τον συνήγορο των νεοναζί;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags