Facebook Pixel Εντυπωσιακό αυτό που πρόλαβε να πετύχει ο Πασκουάλ – Η σχέση με τον κόσμο και ο Ζοτς!
| 2016-12-25 22:45:00

Εντυπωσιακό αυτό που πρόλαβε να πετύχει ο Πασκουάλ – Η σχέση με τον κόσμο και ο Ζοτς!

Εντυπωσιακό αυτό που πρόλαβε να πετύχει ο Πασκουάλ – Η σχέση με τον κόσμο και ο Ζοτς!

Ο Καταλανός έχει ήδη καταφέρει να …περάσει πράγματα στον Παναθηναϊκό, φτιάχνει τη δική του ομάδα και στο ΟΑΚΑ ακούγονται τρομερές ατάκες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι "Θεός" για τον Παναθηναϊκό και η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι μοναδική. Και δεν πρόκειται να τον ξεπεράσει κανείς τόσο σε αυτά που έχει πετύχει με την ομάδα όσο και στην σχέση του με τον κόσμο. Αυτά, που έκανε ο Ζοτς στο "τριφύλλι", είναι απίθανο να τα επαναλάβει κάποιος!

Μετά τον Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός στην ουσία πορεύτηκε με προπονητές τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Πεδουλάκης έκανε σημαντική δουλειά, έφερε τίτλους στην ομάδα, όμως οι άλλοι δύο απέτυχαν.

Έτσι λοιπόν έφτασε, πριν από λίγους μήνες, η στιγμή της πρόσληψης του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μπορεί να ήταν άνεργος, όμως προερχόταν από την οκταετή του θητεία στην Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός λοιπόν, έχει ξεκινήσει πολύ καλά στον πράσινο πάγκο και ήδη η δουλειά του έχει εντυπωσιάσει… φίλους και εχθρούς. Ακόμη είναι πολύ μικρό το δείγμα γραφής, αλλά οι Παναθηναϊκοί αρχίζουν να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν… μικρό Ομπράντοβιτς!

Μέσα στη σεζόν δεν είναι εύκολο να χτίσεις ομάδα και μάλιστα με τα θέματα, που είχε και έχει ο Παναθηναϊκός (ενσωμάτωση Τζεντίλε και Γκάμπριελ, επάνοδος από τραυματισμό του Τζέιμς), αλλά ο Πασκουάλ εμφανίζει ενθαρρυντικά πράγματα, που κάνουν τον κόσμο της ομάδας να βλέπει μεγάλα πράγματα. Η ουσία είναι ότι ο Ισπανός προπονητής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και αν έρθουν κι άλλες νίκες και επιτυχίες, τότε ίσως το όνομά του να αρχίσει να ακούγεται ρυθμικά στο ΟΑΚΑ.

Στο Τριφύλλι, κόσμος, παίκτες και διοίκηση, εδώ και χρόνια ψάχνουν έναν… Ζοτς και ο Πασκουάλ έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags