Facebook Pixel Βγάζει τον Δικέφαλο από το στήθος και φοράει τα κόκκινα! - Αποχώρηση παίκτη με συμβόλαιο
| 2016-12-27 20:00:00

Βγάζει τον Δικέφαλο από το στήθος και φοράει τα κόκκινα! - Αποχώρηση παίκτη με συμβόλαιο

Βγάζει τον Δικέφαλο από το στήθος και φοράει τα κόκκινα! - Αποχώρηση παίκτη με συμβόλαιο

Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει μέλλον στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζει βαλίτσες! Πάντως δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και ήδη έχει βρει την επόμενη ομάδα του...

Επέστρεψε στην Τούμπα αφού πρώτα πέρασε ένα εξάμηνο στα… ξένα ως δανεικός. Παρ’ όλα αυτά, το μέλλον του φαίνεται πως δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να ξαναφύγει, αυτή τη φορά οριστικά.

Ο λόγος για τον Στέλιο Πόζογλου, τον 20χρονο επιθετικό του Δικεφάλου, ο οποίος μόλις γύρισε από τον δανεισμό του στην κυπριακή Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδίων. Εντούτοις, στον ΠΑΟΚ δεν φαίνονται ιδιαίτερα «ζεστοί» να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, και έτσι ψάχνουν ενδιαφερόμενους για να τον πουλήσουν.

Μάλιστα, για τον νεαρό παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Πανσερραϊκός καθώς φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Διλμπέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον δεν είναι φιλολογικό αλλά έμπρακτο, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές μεταξύ των δυο συλλόγων.

Πάντως, οι Σερραίοι έχουν κάποιους «άσους στο μανίκι τους» όσον αφορά στην υπόθεση. Αφενός ποντάρουν στις πολύ καλές σχέσεις που αναπτύξει με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και αφετέρου θεωρούν ότι μπορούν να δελεάσουν τον Πόζογλου εξαιτίας της παρουσίας αρκετών συμπαικτών του από τις ακαδημίες του Δικεφάλου στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, όπως είναι οι Κάκκο, Τσελεπίδης, Κτιστόπουλος και Παναγιωτίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags