Facebook Pixel Ασφαλέστερο, οικονομικότερο και με καλύτερες επιδόσεις το νέο Swift
Άλλα Σπορ
| 2017-01-08 11:57:00

Ασφαλέστερο, οικονομικότερο και με καλύτερες επιδόσεις το νέο Swift

Ασφαλέστερο, οικονομικότερο και με καλύτερες επιδόσεις το νέο Swift

Το ανανεωμένο μοντέλο της, το Swift, παρουσίασε στην Ιαπωνία η Suzuki, αποκαλύπτοντας τα νέα χαρακτηριστικά της τέταρτης γενιάς.

Στην Ευρώπη το μοντέλο αναμένεται να έρθει την άνοιξη, αφού πρώτα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης.

 

Με βάση τις νέες φωτογραφίες, βλέπουμε στο μπροστινό μέρος να κυριαρχούν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα, ενώ έχει αλλάξει η σχεδίαση της μάσκας. Ένα σημείο που κάνει το μοντέλο να ξεχωρίζει, είναι οι κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες καθώς και τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα. Το μήκος του αγγίζει τα 3,8 μέτρα και το βάρος είναι μόλις 850 κιλά. Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες, το μοντέλο έχει βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά, έχει βελτιώσει τις επιδόσεις και την κατανάλωση καυσίμου.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα είναι ανώτερης ποιότητας, όπως και οι επενδύσεις σε καθίσματα και πλαϊνά θυρών.

 

Τα καλούδια που βοηθούν τον οδηγό στην οδήγηση είναι το cruise control, η αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Dual Sensor Brake Support) και το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

 

Ο κινητήρας που θα κινεί το μοντέλο θα είναι ο 1.2 Dualjet με τους 91 ίππους και τα 118 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει και ο τρικύλινδρος BoosterJet των 998 κ.εκ. απόδοσης 102 ίππων και 150 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Επίσης το νέο Swift θα έχει και το υβριδικό SHVS της Suzuki με κατανάλωση 3,65 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Πηγή: Praktoreio-sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags