29/12/16 - 13:24

Η… χιονιάτη της ΔΙΑΣ

Ξημερώματα και τα πληρώματα της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε υπηρεσιακή διάθεση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και γένους, οπως αποδεικνύει η.. χιονάτη Αστυφύλακας της ΔΙΑΣ

Η… χιονιάτη της ΔΙΑΣ
34.381views 0shares

Με την πρώτη ματιά στη φωτογραφία κάνεις μπορεί να διακρίνει στο χιονισμένο τοπίο, την παρουσία δικύκλου της ΔΙΑΣ και τη φιγούρα Αστυνομικού με πλήρη εξάρτηση σε περιοχή της Αττικής σε υπηρεσία.

Το χιονι εχει καλυψει το οδόστρωμα και σταθμευμένα οχήματα ενω πυκνές νιφάδες συνεχίζουν την έντονη χιονόπτωση. Και αν η φωτογραφία είχε αισθήσεις αυτή θα ήταν…παγωμένη με το ένστολο πλήρωμα της ΕΛΑΣ να διακρίνεται ως φιγούρα, κατω απο τον εξοπλισμό, τις φόρμες, το κράνος, τα γαντια και τις εξαρτήσεις..

Σε μια δεύτερη -προσεκτική -ματιά, διακρίνεται ανάμεσα στο κράνος και το μαύρο μπουφάν μηχανής, η ξανθιά κοτσίδα που αποκαλύπτει και το γένος του στελέχους της ΕΛΑΣ, καθως πρόκειται για νεαρή Αστυφύλακα της ΔΙΑΣ, η οποία εκτελούσε νυχτερινή υπηρεσία τα ξημερώματα οταν ξεκίνησε η έντονη χιονόπτωση στην Αθήνα.

Με αφορμή τη νεαρή Αστυφύλακα, αξίζει να γίνει αναφορά στους μάχιμους Αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, καθως είναι και … γένους θηλυκού.

ΠΗΓΗ: nantiareport.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ