Facebook Pixel Αποθέωση Άντιτς για τη Θύρα 7 και... μήνυμα επιστροφής!
Μπάσκετ
| 2016-12-30 00:48:00

Αποθέωση Άντιτς για τη Θύρα 7 και... μήνυμα επιστροφής!

Αποθέωση Άντιτς για τη Θύρα 7 και... μήνυμα επιστροφής!

Ευγνώμων για το χειροκρότημα που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Πέρο Άντιτς, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντησή του για πιθανή επιστροφή στον Πειραιά!

Ο Πέρο Άντιτς δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τη Θύρα 7 τονίζοντας ότι όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα που τρέφει για τον σύλλογο και τον κόσμο του.

Επίσης, ο Σκοπιανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια μέρα. Όπως είπε, είναι ένα ενδεχόμενο που θα σκεφτεί όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Ξέρουν ότι τους αγαπάω και είναι στην καρδιά μου και η ομάδα και η Θύρα 7. Είναι περίεργο να παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό πρώτη φορά. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, μια συναισθηματική βραδιά. Τους ευχαριστώ που με τίμησαν», είπε στην κάμερα της «NOVA» ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

Για το ματς δήλωσε : «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβαλε πολλά τρίποντα, ο κόσμος τους έσπρωξε. Είναι πάντα δύσκολο να πάρεις το προβάδισμα από το ξεκίνημα στην έδρα του Ολυμπιακού. Στο τέλος μειώσαμε, κάποιοι παίκτες από τον πάγκο μας βοήθησαν».

Αναφορικά με το αν θα σκεφτόταν μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Ποτέ δεν λες "όχι". Κάθε χρόνο έρχομαι να δω τα ματς. Ξέρουν ότι τους αγαπάω. Πέρασα έξι χρόνια στην Αθήνα. Έχω φίλους και... αδέλφια εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα το σκεφτώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags