Facebook Pixel Τα πάνω - κάτω στον ΠΑΟ - Ολική ανατροπή σε πλάνο, μεταγραφές - Μπάχαλο με Εσιέν – Τι θα κάνει ο Λύμπε!
| 2016-12-30 14:00:00

Τα πάνω - κάτω στον ΠΑΟ - Ολική ανατροπή σε πλάνο, μεταγραφές - Μπάχαλο με Εσιέν – Τι θα κάνει ο Λύμπε!

Τα πάνω - κάτω στον ΠΑΟ - Ολική ανατροπή σε πλάνο, μεταγραφές - Μπάχαλο με Εσιέν – Τι θα κάνει ο Λύμπε!

Δύσκολα τα πράγματα για τους "πράσινους" όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης. Τι έγινε και γιατί είναι «στριμωγμένοι»; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του τεχνικού διευθυντή; Διάβασε εδώ...

Mόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες δε φαίνεται να υπάρχει μεγάλη μεταγραφική κινητικότητα στον Παναθηναϊκό. Μετά την απόκτηση του Κουρμπέλη από τον Αστέρα, οι Πράσινοι φαίνεται πως "πάγωσαν" τις υπόλοιπες κινήσεις τους κι αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Μασούντ, που συντηρείται στο προσκήνιο από κάποια ΜΜΕ, δεν υπάρχει κάποιος άλλος υποψήφιος στόχος να παίζει δυνατά αυτό το διάστημα.

Προφανώς το γεγονός αυτό οφείλεται στην οικονομική στενότητα που παρατηρείται αυτή την εποχή στο Τριφύλλι, κάτι που διαπιστώθηκε και στην περίπτωση της καταγγελίας του Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος άσος δεν πληρώθηκε την ώρα που έπρεπε με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά για να εξασφαλίσει τα οφειλόμενά του.

Βέβαια, οι Πράσινοι λειτούργησαν ερασιτεχνικά στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να τρέχουν τώρα και να μη φτάνουν. Μπορεί, δηλαδή, ο παίκτης να ζητάει όλο το ποσό που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός, αλλά ο λόγος της καταγγελίας είναι η μη καταβολή της μίας δόσης (του Οκτωβρίου).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα γνωρίζουν πλέον πως μπορούν να πληρωθούν τα οφειλόμενα σε βάθος δύο μηνών από την τρέχουσα ημερομηνία, κάτι που προβλέπεται και σε πολλά συμβόλαια. Γι' αυτό έλεγαν από το Τριφύλλι πως σήμερα, που είναι καταληκτική ημερομηνία βάσει νομοθεσίας, θα εξοφληθεί η δόση του Οκτωβρίου για τον Εσιέν.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό αγνόησαν πως στους διακανονισμούς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να εκτεθούν στην περίπτωση του Γκανέζου και τώρα να κινδυνεύουν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό της οφειλής.

Όπως και να έχει αυτή η ιστορία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμα δε φαίνεται να προκύπτει εξέλιξη με τον Ιμπάρμπο, αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Όσο, δηλαδή, δεν αδειάζει θέση ξένου, οι Πράσινοι δεν μπορούν να ψάχνουν για ξένο παίκτη στην αγορά. Επομένως έχει δοθεί εντολή στον Νίκο Λυμπερόπουλο να αναζητά μόνο κοινοτικούς παίκτες από εδώ και πέρα και με προφανώς χαμηλό κασέ.

Μπορεί οι Πράσινοι να ετοιμάζουν καταγγελία κατά του Κολομβιανού, ωστόσο το θέμα δε δείχνει να ξεκαθαρίζει εύκολα, ειδικά όσο ο παίκτης κάνει τα δικά του και η ομάδα του, η Κάλιαρι, δεν προχωράει τις επαφές για την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα. Την ίδια στιγμή, άλλωστε, υπάρχει απόφαση για την παραμονή του Γουακάσο, ο οποίος θα κριθεί μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμη μεταγραφή για ξένο παίκτη.

Πλέον, ο Ουζουνίδης έχει επαναπροσδιορίσει τους στόχους και σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο αναζητούν παίκτες κοινοτικούς που θα μπορούν να έρθουν στην ομάδα το Γενάρη προφανώς ως ελεύθεροι και με χαμηλά συμβόλαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags