Facebook Pixel Η Ξάνθη βλέπει... αστεράκια!
| 2017-01-03 20:18:00

Η Ξάνθη βλέπει... αστεράκια!

Η Ξάνθη βλέπει... αστεράκια!

Το "τρένο" της Ξάνθης είναι εδώ! Οι Ακρίτες νίκησαν και τον Ηρακλή με 1-0 στο Καυτανζόγλειο, έφτασαν τις 5 σερί νίκες και εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση, βλέποντας... Τσάμπιονς Λιγκ!

Χαμηλό ήταν το τέμπο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να μην φτάνουν εύκολα μπροστά στις εστίες των δύο κίπερ.

Παρόλα αυτά η Ξάνθη θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 21', αλλά ο Γιουνές είδε τον Χουάντερσον να αποκρούει το πέναλτί του. Μετά το 25' το ματς απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό, ωστόσο γκολ δεν είδαμε μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής πίεσε αρκετά την άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως ήταν οι τελευταίοι που κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 58' ύστερα από συνεργασία Τριάδη, Γιουνές που τελειώσε με σουτ του δεύτερου στα δίχτυα του Χουάντερσον.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω το βαθμό, παίζοντας και με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Περόνε με δεύτερη κίτρινη, μένοντας στον πάτο της βαθμολογίας.

Αντιθέτως, η εντυπωσιακή Ξάνθη πήρε την 5η συνεχόμενη νίκη της, παρέμεινε για 11ο σερί ματς αήττητη και εδραιώθηκε δεύτερη, βλέποντας... Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Στάμου, Ιντζόγλου (88' Κυνηγόπουλος), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Πασάς (70' Λουκίνας), Περόνε

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Καμαρά (84' Χατζητερζόγλου), Ντε Λούκας (73' λ. τρ. Σολτάνι), Τριάδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Γιουνές (88' Ράνος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags