03/01/17 - 23:18

Ανακοίνωση-βόμβα από Ηρακλή για Κύζα!

Καυστική ανακοίνωση από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ για την διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη. Ζητούν άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού!

Ανακοίνωση-βόμβα από Ηρακλή για Κύζα!
43.684views 0shares

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Η καινούργια χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Μας δείχνει με το καλημέρα οτι σε αυτήν την χώρα ολα τριγύρω αλλάζουνε και ολα τα ίδια μένουν. Κουραστήκαμε απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου να ακούμε για τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί ισπανικού μοντέλου στην διαιτησία, για ορισμούς διαιτητών που θα γίνονται με γνώμονα την διαφάνεια και το καθαρό ποδόσφαιρο και κάναμε υπομονή να δούμε που θα βγάλει όλο αυτό. Τελικά αποδείχθηκε περίτρανα ακόμη μια φορά πως απο λόγια χορτάσαμε. Αυτή η περιβόητη επιτροπή ορισμού διαιτησίας δεν είχε υπ´οψιν της οτι ο κ. Κύζας είναι ανεπιθύμητος απο την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ;

Ή μήπως δεν ήταν τυχαίος ο ορισμός του στο σημερινό παιχνίδι; Διότι ευλόγα γεννάται το ερώτημα πως όταν μια ομάδα δηλώνει οτι δεν επιθυμεί τον συγκεκριμένο διαιτητή, τότε ο ορισμός του σε ενα απο τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς και πολύ περισσότερο η απόδοση του στον συγκεκριμένο αγώνα προβληματίζει μόνο την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ; όλη η Ελλάδα είδε σήμερα τα εγκλήματα του συγκεκριμένου διαιτητή. Και αναρωτιόμαστε, τελικά είναι τόσο κακός διαιτητής ή ο ορισμός του ξανά σε αγώνα της ομάδας μας είναι ύποπτος; το συμπέρασμα είναι πως ακόμη μια φορά αδικήθηκε η ομάδα μας απο έναν διαιτητή που δεν επιθυμούμε να σφυρίζει στους αγώνες μας. Αν λοιπόν είναι τόσο κακός διαιτητής, πως ορίζεται απο την επιτροπή ορισμού διαιτητών; Δεν θέλουμε καν να μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε οτι ο ορισμός του εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Ζητούμε λοιπόν άμεσα την διαγραφή του κ. Κύζα απο τους πίνακες ορισμού διαιτητών και θεωρούμε οτι είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για να επανορθώσετε το έγκλημα που δια τελέστηκε εις βάρος μας σήμερα.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με την σημερινή ανακοίνωση δηλώνει οτι δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός που θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει προσπάθεια συνάντησης τόσο με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη ούτως ώστε να του εκθέσουμε τα παράπονα μας και τις απόψεις μας και την δυναμική μας αντίδραση αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση καθώς και με την επιτροπή ορισμού διαιτησίας. Η στάση αναμονής που κρατήσαμε μέχρι τώρα, χωρίς να γινόμαστε γραφικοί με συνεχόμενες ανακοινώσεις και γκρίνιες, πρακτική πολλών ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, εκλαμβάνεται τελικά ως αδυναμία. Αν αυτή είναι η αλλαγή που επιθυμούν να επιφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτοί που το διοικούν, τότε θα μας βρουν απέναντι τους. Τέλος η ανοχή. Αν αυτός είναι ο τρόπος τους για να μας δείξουν οτι δεν μας θέλουν στην Super League τότε θα αντιδράσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Πρέπει να καταλάβουν οτι τέτοιες σφαγιάστηκε διαιτησίες ενισχύουν την βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουν οτι υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν τα χρήματα τους στο ποδόσφαιρο και θα έπρεπε τουλάχιστον απο πλευράς τους να σέβονται τις ομάδες. Ειδικότερα την ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα, τον ΗΡΑΚΛΗ. Η περίοδος χάριτος για να δούμε τις ενέργειες τους για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου τελείωσε σήμερα απο την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Απο σήμερα δεν ανεχόμαστε να στερείτε απο όλους μας το δικαίωμα μας για ενα δίκαιο και καθαρό ποδόσφαιρο. Αλλάξτε τακτική πριν να είναι αργά.

ΥΓ 1: επαναλαμβάνουμε οτι ο κ. Κ;yζας είναι ανεπιθύμητος απο την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Αν δεν διαγραφεί ζητούμε να μην ξανά σφυρίξει την ομάδα μας.

ΥΓ 2: συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας μας για την υποδειγματική συμπεριφορά τους. Ηταν συγκινητικοί και τους ευχαριστούμε για την στήριξη.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ