Facebook Pixel Φιγκερόα: "Φλέβα χρυσού ο Ντίας"
| 2017-01-04 08:59:00

Φιγκερόα: "Φλέβα χρυσού ο Ντίας"

Φιγκερόα: "Φλέβα χρυσού ο Ντίας"

Ο "Λούτσο" Φιγκερόα, ο Αργεντινός πρώην άσος του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε στη Μαλαισία, είχε να πει τα καλύτερα για τον Χόρχε Περέιρα Ντίας που κλείνει η ΑΕΚ

«Τον ξέρω πολύ καλά! Όπως ξέρω εδώ και καιρό ότι είναι να έρθει στην Ελλάδα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε πει κάποια πράγματα. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι η ΑΕΚ έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού! Ο Χόρχε είναι φοβερός επιθετικός, θα παίξει μάλιστα μαζί με τον Πάτο Ροντρίγκες. Ήμασταν και μ΄αυτόν συμπαίκτες. Θα κάνουν φοβερό δίδυμο», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στη «Live Sport».

Στη συνέχεια ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του 26χρονου Αργεντινού: «Είναι ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει και μόνος του στην κορυφή και με παρτενέρ. Η καλή του τεχνική κατάρτιση του δίνει τη δυνατότητα να παίξει και περιφερειακά. Το γκολ είναι στο αίμα του. Σκοράρει με κάθε τρόπο. Με το δεξί πόδι, με το αριστερό, με το κεφάλι. Δείτε τους αριθμούς του και θα καταλάβετε. Δεν είναι εύκολο για κανέναν επιθετικό να σκοράρει με τέτοια συνέπεια. Ακόμα και σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τοπ. Ένα από τα ατού του είναι η ταχύτητά του, ενώ δεν τον νοιάζει μόνο να σκοράρει. Δημιουργεί πολλά γκολ και για τους συμπαίκτες του».

Κλείνοντας, μίλησε και για το δικό του πέρασμα από την Ελλάδα. «Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια. Έζησα πολύ καλές στιγμές στην Ελλάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο πράγματα. Την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και το γκολ που πέτυχα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Φιγκερόα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags