Facebook Pixel Άλλα λέει η ΕΛ.ΑΣ, άλλα η ΔΕΑΒ για το Άρης-Ολυμπιακός...
| 2017-01-04 09:25:00

Άλλα λέει η ΕΛ.ΑΣ, άλλα η ΔΕΑΒ για το Άρης-Ολυμπιακός...

Άλλα λέει η ΕΛ.ΑΣ, άλλα η ΔΕΑΒ για το Άρης-Ολυμπιακός...

Στα χέρια του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, βρίσκεται η υπόθεση της παρουσίας μεμονωμένων φίλων του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Κύπελλο την επόμενη Τετάρτη (11/01).

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων» ζήτησε 1.000 εισιτήρια για τους μεμονωμένους φίλους της ομάδας από τις γύρω περιοχές που θέλουν να δουν τον αγώνα από κοντά, με την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης να διαφωνεί, αντιπροτείνοντας την παροχή 400 εισιτηρίων.

Πάντως, η εισήγηση της Αστυνομίας είναι αρνητική όχι μόνο για την οργανωμένη αλλά και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων, με τη ΔΕΑΒ να εισηγείται την παρουσία μεμονωμένων φίλων του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένη θύρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δύο εισηγήσεις αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη την Τετάρτη (04/01), προκειμένου να τις μελετήσει και να αποφασίσει σχετικά.

Στη ΔΕΑΒ επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός ότι όλες οι εισηγήσεις της Αστυνομίας είναι αρνητικές, όπως για παράδειγμα στις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ και Παναιτωλικός-Πανιώνιος.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags