Facebook Pixel O Eλευθερόπουλος "εξέθεσε" τον Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου!
| 2017-01-05 00:47:00

O Eλευθερόπουλος "εξέθεσε" τον Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου!

O Eλευθερόπουλος "εξέθεσε" τον Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε ευθεία αναφορά στο πρόβλημα του Ολυμπιακού που προκύπτει από το αγωνιστικό πλάνο του Πορτογάλου!

Ο Αστέρας Τρίπολης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφυγε ηττημένος από το «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο προβλημάτισε τον Ολυμπιακό που πήρε οριακή νίκη στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός εξέθεσε το αγωνιστικό πλάνο των Ερυθρολεύκων στη συνέντευξη Τύπου καθώς τόνισε ότι το σχέδιο της ομάδας του ήταν να πιέσει ψηλά τον Ολυμπιακό, αφού όποια ομάδα το κάνει αυτό έχει σημαντικές πιθανότητες να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει αποτέλεσμα από τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό από την αρχή. Δεν είναι κάτι που έχει συμβαίνει συχνά στο Καραϊσκάκη. Το κάναμε αρκετά καλά και θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο, στις δύο-τρεις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για το 0-2 που θα κλείδωνε η νίκη, δεν το κάναμε. Λογικό ήταν μετά να δεχτείς πίεση από τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Ολυμπιακό. Ισοφαριστήκαμε με μία εξαιρετική ενέργεια του Φορτούνη και δυστυχώς φάγαμε στο τελευταίο λεπτό το γκολ».

Η καλή εικόνα της ομάδας σας είχε να κάνει με την προετοιμασία υπό τις οδηγίες σας, λόγω και του περάσματός σας από τον Ολυμπιακό;

«Οχι, θεωρώ ότι ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασίας που κάναμε όλες αυτές τις μέρες. Το πλάνο μας ήταν ξεκάθαρο να πιέσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό για αρκετή ώρα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δίνονταν, γιατί όποια ομάδα θα το έκανε καλά, θα της παρουσιάζονταν ευκαιρίες. Δεν κάναμε το 0-2 όμως στο πρώτο ημίχρονο».

Αισθάνεστε δικαιωμένος με τον Ντοναρούμα, γιατί με τη δική σας έλευση πήρε τα γάντια του βασικού; Επίσης ένα μικρό σχόλιο για το ντεμούτο των Σελίν και Μανιά;

«Ο Αντόνιο είναι συγκεντρωμένος, είναι καλό παιδί και καλός τερματοφύλακας και μας έχει βοηθήσει. Οσο για τον Σελίν επειδή τις αναλύσεις των αντιπάλων τις κάνουμε εγώ με τον Βενετίδη, τον ήξερα από τον Πλατανιά και νομίζω ότι είχε τα στοιχεία του στόπερ που θέλαμε. Ο Μπέρτος είχε καλύτερα πατήματα ως στόπερ, γιατί προσπαθεί να βελτιωθεί και δίπλα στον Σελίν. Από εκεί και πέρα δυστυχώς το Σάββατο με την ΑΕΚ δεν θα έχουμε τον Μπέρτο. Δυστυχώς η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει. Εχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και δεν έχουμε καρπωθεί αυτό που δικαιούμασταν. Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι στο μικροσκόπιο και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».

Φάνηκε ότι έλειπε η τελική πάσα στις κόντρες που επιχειρούσατε να βγείτε. Σας προβληματίζει αυτό;
«Είναι κάτι που έχουμε δουλέψει, είναι βελτιωμένα τα παιδιά, αλλά από εκεί και πέρα ξέρετε όπως λένε και όλοι οι προπονητές μπορείς να κάνεις δουλειά για τα περισσότερα μέτρα του γηπέδου, αλλά μετράει και η ποιότητα του ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags