Facebook Pixel Το παίρνει πάνω του ο Τίγρης – Αυτόν τον προπονητή θέλει σαν τρελός και κάνει τα πάντα για να τον φέρει!
| 2017-01-05 11:00:00

Το παίρνει πάνω του ο Τίγρης – Αυτόν τον προπονητή θέλει σαν τρελός και κάνει τα πάντα για να τον φέρει!

Το παίρνει πάνω του ο Τίγρης – Αυτόν τον προπονητή θέλει σαν τρελός και κάνει τα πάντα για να τον φέρει!

Προσωπική υπόθεση του αφεντικού της Ένωσης θα είναι ο επόμενος κόουτς που θα καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο! Ποιον γουστάρει με χίλια ο Μελισσανίδης; Αποκάλυψη Sportdog!

Η ΑΕΚ συνεχίζει τα κακά αποτελέσματα και τις απογοητευτικές εμφανίσεις με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της και πλέον η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τον Πορτογάλο προπονητή.

Eξάλλου, εδώ και καιρό τα πράγματα είναι ζόρικα για τον άπειρο κόουτς και για τον προβληματισμό που υπήρχε στην ομάδα σάς είχε ενημερώσει ο SportDog με αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις 10/12.

Πλέον, λοιπόν, υπάρχει η εκτίμηση πως είναι θέμα χρόνου στην Ένωση να κοιτάξουν για τη διάδοχη κατάσταση, ωστόσο αυτή τη φορά θα ...αναλάβει δράση προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Μπορεί στις προηγούμενες επιλογές να είχαν πάρει την τελική απόφαση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (Τιμούρ Κετσπάγια) και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (Ζοσέ Μοράις), ωστόσο, πλέον, ο "εκλεκτός" για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο θα επιλεχθεί από τον ηγέτη του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν δε οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας προπονητής, από τη Super League, που αρέσει πολύ στον "Τίγρη" και θα τον ήθελε σαν τρελός στην ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον κόουτς της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέτος κάνει εξαιρετική πορεία με την ακριτική ομάδα και έχει προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια για τη δουλειά του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, λοιπόν, αποτελεί το διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα έκανε τα πάντα για τον πείσει να πάει στην Ένωση.

Πάντως, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Πρώτον, επειδή ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αφήνει εύκολα την Ξάνθη, στην οποία έχει κάνει σημαντικό έργο και δεύτερον, γιατί ο Τίγρης δε θα ήθελε "κλέψει" τον Ρουμάνο και να χαλάσει τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον Χρήστο Πανόπουλο.

Η λογική λέει ότι οι παραπάνω δυσκολίες δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστούν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ειδικά αν η ΑΕΚ καταφέρει να πείσει πρώτα τον προπονητή, προκειμένου να τον έχει "σύμμαχο" όταν -και αν- αποφασίσει να χτυπήσει την πόρτα του μεγαλομετόχου της Ξάνθης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags