Facebook Pixel Παναθηναϊκός για να του πετάς... Μπανανά
| 2017-01-05 22:26:00

Παναθηναϊκός για να του πετάς... Μπανανά

Παναθηναϊκός για να του πετάς... Μπανανά

Ενας Παναθηναϊκός σκέτη τραγωδία έκανε δυο ευκαιρίες της προκοπής στα Χανιά και με γκολ του Μπανανά έχασε φυσιολογικά από τον Πλατανιά 1-0

Ο κακός Παναθηναϊκός δεν άξιζε ίσως κάτι παραπάνω από την ισοπαλία και τελικά έχασε στα Περιβόλια από το γκολ του Μπανανά με 1-0, γιατί ήταν κάκιστος για ένα ημίχρονο και γιατί όταν αποφάσισε κάπως να παίξει δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια στις λιγοστές φάσεις που έκανε. Θα ήταν άδικο να πέσει όλο το ανάθεμα στον Τελάντερ για το λάθος στη φάση του γκολ, αλλά κι οι συμπαίκτες του ήταν σχεδόν όλοι κάτω από τη βάση. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Κουρμπέλης, κυρίως όσο είχε στο πλάι του τον Ρέις, όμως οι πράσινοι έχασαν δίκαια...

Ούτε με... κολλύριο

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είδαμε στο ξεκίνημα, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του, παίζοντας από τις πτέρυγες, κυρίως. Κακό ματς στο ξεκίνημα, με κακό ρυθμό και πολλά λάθη... Φτάσαμε στο 20` για να δούμε σουτ στο ματς, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Γιακουμάκη. Ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πλατανιά και ήταν εντελώς ακίνδυνος.

Το περίεργο ήταν πως σε ένα νευρικό και άτεχνο ματς, οι γηπεδούχοι ως το 30` είχαν κάνει μόλις ένα φάουλ και ο Παναθηναϊκός οκτώ... Με τα πολλά και αφού ο Παράσχος έκανε κι αναγκαστική αλλαγή (Μενδρινός στη θέση του Στανισλάβλιεβιτς), αλλάζοντας σε 4-2-3-1, οι πράσινοι έκαναν πρώτη τελική στο 44`, με μια προβολή του Μπεργκ. Κάκιστο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους εκτός τόπου και χρόνου.

Μπανανά και καπούτ!

Εντολή να πιέσουν πήραν οι πράσινοι από τον Ουζουνίδη στην ανάπαυλα, αλλά και πάλι ο Πλατανιάς ήταν πιο δραστήριος στην αρχή του β` μέρους. Πάντως στο 55` ο Μπουμάλ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε μια κόντρα από γύρισμα του Μπεργκ σούταρε πάνω στον Σωτηρίου! Ο Ουζουνίδης στο 58` πέρασε τον Λέτο στην επίθεση αντί του Ρέις, με τον Λουντ να οπισθοχωρεί στον άξονα.

Ο Παναθηναϊκός ζωήρεψε κάπως κι έκανε κάποιες φάσεις (63` Τελάντερ και 65` ο Μπεργκ) χάρη στην είσοδο του Λέτο και το ανέβασμα του Μπουμάλ. Κόντρα ίσως στη ροή του ματς, έφτανε μια κακή αντίδραση από Τελάντερ και Βλαχοδήμο στο 74` για να κάνει ο Μπανανά στο 74` με προβολή το 1-0! Ο Ουζουνίδης στο μεταξύ έβαλε τον Βλαχοδήμο αντί του Λουντ, ενώ λίγο μετά μπήκε και ο Ρινάλντι μπας και... Ένα σουτ του Μπεργκ στο 86` ήταν όλος κι όλος ο Παναθηναϊκός στο τέλος, αφού κάτι οι αλλαγές, κάτι οι αναμενόμενες καθυστερήσεις, ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε ουσιαστικά και οι Χανιώτες στο τέλος πανηγύρισαν! 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (35' Μενδρινός), Μουνάφο, Ντεβέσα (69' Ντίνας), Μανούσος (89' Γιορέντε), Γιακουμάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ρέις (58' Λέτο), Μπουμάλ (81' Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Λουντ (75' Π. Βλαχοδήμος), Μπεργκ

Γκολ: 74' Μπανανά
Κίτρινες: 42' Μανούσος, 56' Κάργας, 83' Πριντέτα, 90+ Σωτηρίου/37' Μέστο, 88' Βιγιαφάνιες, 90' Ρινάλντι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags