Facebook Pixel Λίβερπουλ στο 2.40, πολλά γκολ και... φύγαμε για ταμείο!
| 2017-01-11 12:55:00

Λίβερπουλ στο 2.40, πολλά γκολ και... φύγαμε για ταμείο!

Λίβερπουλ στο 2.40, πολλά γκολ και... φύγαμε για ταμείο!

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα! Πάμε να δούμε τα σημεία που κρατήσαμε για ποντάρισμα...

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ

Eπαναληπτικό παιχνίδι θα δώσει η Σαουθάμπτον στο Κύπελλο, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νόριτς, εκτός έδρας. Για ακόμα μια φορά οι «άγιοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, με... εναλλακτική ενδεκάδα παρατάχθηκε η Λίβερπουλ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πλίμουθ για το Κύπελλο και το 0-0 την υποχρεώνει να δώσει εκτός έδρας επαναληπτικό. Τι θα ποντάρουμε; H Σαουθάμπτον αναζητά τη διάκριση στο Λιγκ Καπ, όμως προβληματίζει με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα. Η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να βάλει σε γερές βάσεις την πρόκριση, βοηθούμενη από την επιστροφή βασικών παικτών.

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 2 (2.40)

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Βιγιαρεάλ κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός έδρας) την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα, άγγιξε τη νίκη, καθώς μέχρι το 90’ προηγείτο (από το 49’) με ψυχωμένη εμφάνιση, αλλά σε εκείνο το σημείο ισοφαρίστηκε από τον Μέσι. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για 4η συνεχόμενη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα (2-2-0), αν και υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας (8-6-3 ο απολογισμός της). Όσο για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ; Πραγματοποίησε τη χειρότερη ίσως φετινή εμφάνισή της και έφαγε ένα γερό χαστούκι, καθώς συνετρίβη 0-4 εντός έδρας από τη Σεβίλλη το Σάββατο. Παρουσίασε πολλές αμυντικές αδράνειες, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντίπαλων επιθετικών και μοιραία αμαύρωσε την πολύ καλή μέχρι τώρα εικόνα της. Ποια είναι η επιλογή μας; Η Σοσιεδάδ έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ ισχυροποιείται και μπορεί να κοντράρει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι πάντως να… ξεμυτίσουν, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε θεαματικό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Καλή περίπτωση το over.

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ over (1.85)

Γιουβέντους - Αταλάντα

Η Γιουβέντους σημείωσε εύκολη, δίκαιη και αναμενόμενη νίκη με σκορ 3-0 επί της Μπολόνια στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής και διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, διατηρώντας παράλληλα διαφορά 4 πόντων από τη 2η Ρόμα, έχοντας και ματς λιγότερο. Είχε από νωρίς τα ηνία του αγώνα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους της και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ιγουαΐν και Ντιμπάλα, ο δεύτερος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιγουαΐν διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και πραγματοποίησε το τελικό 3-0. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα πέτυχε σπουδαία νίκη με το επιβλητικό 1-4 κόντρα στην Κιέβο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής και παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έναν μόλις πόντο πίσω από την πρώτη 5άδα. Κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας ονειρεμένη στην κυριολεξία εμφάνιση και πήρε ισχυρό προβάδισμα με 0-3 στα πρώτα 45 λεπτά χάρη στα 2 τέρματα του Γκόμες και το ένα του Κόντι. Δεν ανησύχησε από τη μείωση σε 1-3 στο 62' της αναμέτρησης, με τον Φρόιλερ να αποκαθιστά την τάξη 7 λεπτά αργότερα για το τελικό 1-4, αφήνοντας παράλληλα πλήρως ικανοποιημένο τον κόουτς Γκασπερίνι. Τι θα ποντάρουμε; Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, δεν θα είναι εύκολο το ματς για τη «Βέκια Σινιόρα», εξαιρετικά καλοπληρωμένο και πιθανό το αμφίσκορο.

Γιουβέντους - Αταλάντα goal/goal (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags