Facebook Pixel To υπεραυτοκίνητο που κοστίζει 2.000.000 ευρώ – Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2017-01-11 23:03:00

To υπεραυτοκίνητο που κοστίζει 2.000.000 ευρώ – Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)

To υπεραυτοκίνητο που κοστίζει 2.000.000 ευρώ – Δείτε γιατί! (ΦΩΤΟ)

Μόλις διαβάσετε τι «δύναμη» έχει, αλλά και το δείτε στις φωτογραφίες, θα τρελαθείτε! Πάντως μην… τρέξετε να το αγοράσετε, διότι εξαντλήθηκε.

Το καλύτερο… δώρο στους πλούσιους φίλους της, για τον μισό αιώνα ζωής της έκανε η AMG, η οποία παρουσίασε το υπεραυτοκίνητο με τον λιτό εργοστασιακό κωδικό R50!

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μιμείται το αγωνιστικό μονοθέσιο της Mercedes στη Formula 1, όσον αφορά στην τεχνολογία και στους κινητήρες του. Έτσι θα εφοδιαστεί με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, χάρη στους οποίους εκτιμάται ότι θα αποδίδει περισσότερους από 1.000 ίππους με περίπου ισάριθμα κιλά βάρος!

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, η παγκόσμια πρεμιέρα του επετειακού μοντέλου της θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα κατασκευαστούν συνολικά 200 έως 300 τέτοια υπεραυτοκίνητα, τα οποία όπως ενημέρωσαν, ήδη πουλήθηκαν!!! Η εταιρία επικοινώνησε εδώ και μήνες με πιθανούς αγοραστές και αυτοί συμφώνησαν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο αξίας 2 εκατ, ευρώ, χωρίς να το έχουν δει.

Όσον αφορά τώρα στις υπόλοιπες προδιαγραφές του επετειακού μοντέλου της AMG, γνωρίζουμε ήδη ότι θα εφοδιαστεί με σύστημα τετρακίνησης και με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, που θα προσαρμόζονται αυτόματα στην ταχύτητα του οχήματος. Η AMG προς το παρόν χρησιμοποιεί ως όνομα για το πιο συναρπαστικό μοντέλο της ιστορίας της το Project ONE, χωρίς όμως να είναι βέβαιο αν αυτό θα είναι και το τελικό…



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags