Facebook Pixel Εξελίξεις με το πρόβλημα στην καρδιά πρώην ερυθρόλευκου άσου!
| 2017-01-12 13:09:00

Εξελίξεις με το πρόβλημα στην καρδιά πρώην ερυθρόλευκου άσου!

Εξελίξεις με το πρόβλημα στην καρδιά πρώην ερυθρόλευκου άσου!

Από χθες έχουμε ενημερώσει για αυτό το θέμα!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, με σημερινή ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για την υγεία του Βίτορ Πελέ.

Η κατάσταση του Πορτογάλου μέσου θα επαναξιολογηθεί σε 6-8 εβδομάδες ευελπιστώντας στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σταθερή και εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας Πελέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Πελέ υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το τελευταίο διήμερο στα Γενικά Νοσοκομεία Λάρνακας και Λευκωσίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ποδοσφαιριστής θα απέχει από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα.

Με βάση τις επικρατούσες κατευθυντήριες οδηγίες για τη συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών σε ανταγωνιστικό επίπεδο, η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί σε 6-8 εβδομάδες (διαστρωμάτωση κινδύνου) ευελπιστώντας στην επιστροφή του Πελέ στην αγωνιστική δράση.

Λόγω του ότι ο καρδιολόγος της ομάδας μας και μέλος του ιατρικού μας τιμ Δρ Κυριακός Γιάγκου, έχει συνεργασία με ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως στον τομέα της καρδιολογίας των σπορ, το St. George?s University, και μάλιστα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθεί η περίπτωση του Πελέ με κάποιους από τους κορυφαίους επιστήμονες του τομέα στον κόσμο.

Εκ μέρους όλων στην οικογένεια της Ανόρθωσης, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Πελέ και επάνοδο στα γήπεδα και την αγωνιστική δράση. Η βοήθεια, στήριξη και συμπαράστασή μας, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags