Facebook Pixel Τί είπε ο Σφαιρόπουλος, για το αν θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης;
| 2017-01-13 01:45:00

Τί είπε ο Σφαιρόπουλος, για το αν θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης;

Τί είπε ο Σφαιρόπουλος, για το αν θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης;

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τους “πράσινους” στο ΣΕΦ μετά την τεράστια νίκη στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος ερωτήθηκε από την κάμερα της Nova για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: «Είναι ο ηγέτης μας. Είναι ο παίκτης που στηρίζει η ομάδα σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι πάνω του. Είναι απώλεια. Αλλάζει το πλάνο σε γενικές γραμμές. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου. Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Ολα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, πάλεψαν και κάλυψαν το κενό του Σπανούλη».

Όσον αφορά το αν νιώθει δικαιωμένος από την εμφάνιση του Ντόμινικ Ουότερς, είπε: «Εμείς οι προπονητές ξέρουμε λίγο καλύτερα τη δουλειά μας και το τι μπορεί να προσφέρει κάθε παίκτης. Ο κόσμος μπορεί να θέλει ονόματα, αλλά αυτά δεν δίνουν πάντα την ουσία. Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν είχε μεγάλα ονόματα, αλλά δεν κατέκτησε τίτλους. Ο Ουότερς έχει εμπειρία και όσο προπονείται μαζί μας θα είναι καλύτερος».

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της EΡΤ: «Ηταν σημαντική νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέσω της άμυνας. Κατεβάσαμε την Μπαρτσελόνα στους 67 πόντους. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται να τα κερδίσεις με 20 πόντους. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή και πολύ δυνατή έδρα. Το γήπεδο είναι λίγο κατηφορικό. Οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής αμυντικά κι επιθετικά».

Σχετικά με το αν ο Βασίλης Σπανούλης θα προλάβει τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Απολαμβάνουμε τη νίκη απόψε. Κάνει αγώνα δρόμου. Κάνει θεραπεία και θα δούμε από αύριο».

Επίσης, ρωτήθηκε για τις ήττες της Φενέρμπαχτσε και της Μπασκόνια: «Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Κοιτάμε μόνο εμάς, σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά επικεντρωνόμαστε στη δική μας».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τους φίλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο Παλάου Μπλαουγκράνα: «Ηταν σημαντική η παρουσία τους. Τους ευχαριστώ πολύ, γιατί η φωνή τους ακούστηκε στο παρκέ κι έδωσαν κουράγιο στους παίκτες μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags