Facebook Pixel Ανέλαβε την ευθύνη ο Ζντοβτς, αλλά δεν λέει να φύγει από την ΑΕΚ!
| 2017-01-14 21:40:00

Ανέλαβε την ευθύνη ο Ζντοβτς, αλλά δεν λέει να φύγει από την ΑΕΚ!

Ανέλαβε την ευθύνη ο Ζντοβτς, αλλά δεν λέει να φύγει από την ΑΕΚ!

Ο Σλοβένος τεχνικός παραδέχτηκε πως έκανε λάθος που δεν έβαλε τον Ελονού στο τέλος της αναμέτρησης Άρης-ΑΕΚ, αλλά πλέον είναι αργά για δάκρυα. Συν τοις άλλοις ο ίδιος παραμένει καρφωμένος στον πάγκο του.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, τον προπονητή και τους παίκτες του. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στο τέλος ήταν πιο τυχεροί και εμείς δεν κάναμε τη δουλειά μας αμυντικά. Δεχθήκαμε τρίποντα πριν από το τελευταίο σουτ. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί σε αυτές τις άμυνες. Το ματς τελείωσε, ο Άρης συνεχίζει, τους εύχομαι τα καλύτερα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος στη συνέντευξη Τύπου.

Για το καλάθι του Κάμινγκς και τους τραυματισμούς: «Είχαμε προετοιμαστεί για τις αλλαγές και μια φάση ένας με έναν. Μας νίκησε πολύ εύκολα. Δεν αντιδράσαμε σωστά αμυντικά σε μια φάση ένας με έναν. Στο τέλος, είναι μια φάση ένας με πέντε. Δεν είχα δει το deny, τώρα τελείωσε. Είχαμε προετοιμάσει αλλαγές. Δεν έχω να πω κάτι για την ομάδα μου, είμαι ικανοποιημένος. Ίσως έπρεπε να βάλω τον Ελονού στο τέλος, για να προσπαθήσει να κόψει την μπάλα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Είμαι ανήσυχος με τους τραυματισμούς μας. Ο τραυματισμός του Σάκοτα έδειξε άσχημος, ο Βασιλειάδης είχε τράβηγμα, ο Μαυροειδής παίζει με... ένα πόδι εδώ και ένα μήνα. Το καλό είναι ότι ο νέος παίκτης θα μας βοηθήσει πολύ. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, είμαι ο προπονητής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags