Facebook Pixel ΈΞΑΛΛΗ η Καραβάτου για Χούκλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-01-16 13:34:00

ΈΞΑΛΛΗ η Καραβάτου για Χούκλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΈΞΑΛΛΗ η Καραβάτου για Χούκλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα στην εκπομπή της, «Έτοιμο το Πρωινό»! 

Αρχικά αναφέρθηκαν στο λακωνικό μήνυμα της Μαρίας Χούκλη για την αποχώρησή της από τον σταθμό του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αρκέστηκε να γράψει: «Αγαπώ τις λέξεις αλλα δεν βρίσκω τις κατάλληλες. Απλώς , ευχαριστώ».

Κατόπιν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή LaBiri Biri, επισημαίνοντας «Οι ανθρωποι το γνώριζαν και δεν είχαν πει την είδηση, γιατί δεν ήθελαν να πουν στον αέρα πριν ανακοινωθεί στην ίδια την κυρία Χούκλη ή πριν γίνει επίσημα γνωστό».

Στη συνέχεια όμως η παρουσιάστρια ξέσπασε λέγοντας: «Πώς κάποιος μαθαίνει που τον αφορά τόσο πολύ από αλλού. Αυτό το πράγμα μπορεί να με τρελάνει, γιατί το έχω νιώσει κι όλας. Επί της παλιότερης διοίκησης του Alpha έμαθα ότι η εκπομπή κόβεται από αλλού. Δεν το είχαν πει σε εμάς και το είχαν πει αλλού και δεν μιλάω για εμένα, μιλάω για όλη την ομάδα, για τον κόσμο πίσω από τις κάμερες…

Ανεξάρτητα από την κυρία Χούκλη, δράττομαι της ευκαιρίας και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο. Στην αρχή να βγαινουν δημοσιεύματα με ερωτηματικό και να λές “Ποιος είναι; Μήπως είμαι εγώ;” Μετά να διαρρέει και άλλη είδηση με όνομα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Γιατί κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη του λόγου του και να πει τα πράγματα πάνε έτσι, εμείς θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά».

Ο Κρατερός Κατσούλης πήρε το λόγο και έθιξε το ζήτημα της ανηθικότητας και της χυδαιότητας που υπάρχει στην εγχώρια showbiz.

Στη συνέχεια μάλιστα επεσήμανε πως δεν αναφέρεται στην περίπτωση της Μαρίας Χούκλη καθεαυτή και απόρησε γιατί να συμβαίνει όλο αυτό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags