Facebook Pixel Ε, ρε, μάγκα! Κορυφαία ιστοσελίδα με 8,5 εκ. επισκέπτες μηνιαίως
| 2017-01-16 13:50:00

Ε, ρε, μάγκα! Κορυφαία ιστοσελίδα με 8,5 εκ. επισκέπτες μηνιαίως

Ε, ρε, μάγκα! Κορυφαία ιστοσελίδα με 8,5 εκ. επισκέπτες μηνιαίως

Θέλεις να μαθεις ποια είναι;

Η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Αυτό προκύπτει με μία πρόσφατη έκθεση της UEFΑ, που δημοσίευσε η αγγλική εφημερίδα Daily Mail. Σύμφωνα με αυτή, ανάμεσα στις 20 κορυφαίες ιστοσελίδες, επτά είναι ομάδων της Premier League, συμπεριλαμβανομένης της καταπληκτικής Λέστερ, πρωταθλήτρια της σεζόν 2015/16.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή με περισσότερους από 8,5 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, ακολουθεί η Αρσεναλ σε απόσταση αναπνοής με 8,4 εκατ. ενώ στην τρίτη θέση είναι η Λίβερπουλ με 7,7 εκατομμύρια. Το top5 συμπληρώνεται από δύο ομάδες της La Liga: Ρεάλ Μαδρίτης, με 7,2 εκατομμύρια και η Μπαρτσελόνα, με 6,3 εκατ, που είναι οι μόνες δύο εκπρόσωποι του ισπανικού πρωταθλήματος. Εκπληξη αποτελεί η έκτη θέση για την Φενέρμπαχτσε, με 3,3 εκατ. μπροστά από την πρωτοπόρο της Premier League, Τσέλσι, τους Ουκρανούς της Ντιναμό Κιέβου, και δύο ομάδες από την Bundesliga, Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Κορυφαία ομάδα από την Νότια Αμερική είναι η Σάο Πάολο, με 1.750.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των επισκεπτών δεν συνοδεύεται από μια μακρά διάρκεια παραμονής τους. Μεταξύ των κορυφαίων πέντε, μόνο η Λίβερπουλ παρουσιάζει μέσο όρο επίσκεψης πάνω από τα 3 λεπτά. Σε αυτή την ενότητα κορυφαίες είναι η Μπεσικτάς, Λιόν, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ντιναμό Κιέβου, που καταφέρνουν να παρουσιάζουν παραμονή για περισσότερο από 4,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags