Facebook Pixel Δεν ξανάγινε! Διάσημος Αριανός εκθειάζει τον Σαββίδη
| 2017-01-17 20:10:00

Δεν ξανάγινε! Διάσημος Αριανός εκθειάζει τον Σαββίδη

Δεν ξανάγινε! Διάσημος Αριανός εκθειάζει τον Σαββίδη

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο αφεντικό του ΠΑΟΚ ένας εκ των διασημότερων οπαδών του συμπολίτη Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας, Γιάννη Μπουτάρη, του οποίου η γλώσσα έσταξε μέλι για τον επιχειρηματία. Μιλώντας στην Thessnews, δήλωσε για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν ξέρω αν έχει φιλοδοξία να γίνει δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φανατική ελληνική συνείδηση. Δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις που κάνει. Κάνει πράγματα και πέρα από την επιχειρηματική λογική. Όπως η μαρίνα που προτείνει να γίνει μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς. Είμαι υπέρ της μαρίνας».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω και ωριμάζει μέσα στο μυαλό μου ότι αργά ή γρήγορα θα ανακηρύξουμε τον Ιβάν Σαββίδη επίτιμο δημότη της πόλης. Το πιστεύω βαθύτατα. Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν λεφτά, και σε μια χώρα που είναι άκρως εχθρική για οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν καταλαβαίνει τίποτα, καταθέτει κεφάλαια, ξοδεύει λεφτά και δημιουργεί κίνηση. Τι παραπάνω θες από έναν άνθρωπο;».

Σημειωτέον, ότι ο Μπουτάρης είναι δηλωμένος οπαδός του Άρη. Και όμως ένας Αριανός είπε τα καλύτερα για έναν ΠΑΟΚτσή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμαρχος της πόλης έχει υπερασπιστεί εντονότατα στο παρελθόν τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Μπουτάρης είχε κατακρίνει τον χαρακτηρισμό "φιλοξενούμενος" που είχε αποδοθεί στον ηγέτη του ΠΑΟΚ από πλευράς Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό "Ρωσοπόντιος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags