Facebook Pixel Σάλος: Διέρρευσε sex tape πασίγνωστου Ολυμπιονίκη – Αηδιασμένη δηλώνει η γυναίκα του! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-01-17 23:40:00

Σάλος: Διέρρευσε sex tape πασίγνωστου Ολυμπιονίκη – Αηδιασμένη δηλώνει η γυναίκα του! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος: Διέρρευσε sex tape πασίγνωστου Ολυμπιονίκη – Αηδιασμένη δηλώνει η γυναίκα του! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέχει και δεν φτάνει ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας...

Στη χειρότερη περίοδο της προσωπικής ζωής του Amir Khan είδε το φως της δημοσιότητας sex tape του, η οποία αποδεικνύει ότι απάτησε τη γυναίκα του, προκαλώντας σάλο στα βρετανικά ΜΜΕ.

ιατί μπορεί βέβαια να μην είναι ποτέ η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο, αλλά ο γάμος του αργυρού Ολυμπιονίκη της Αθήνας το 2004, στην κατηγορία ελαφρών βαρών της πυγμαχίας, με την εντυπωσιακή Faryal Makhdoom περνούσε ήδη σοβαρή κρίση με την κόντρα μεταξύ της 25χρονης καλλονής και της οικογένειας του αθλητή.

 

Στο ακατάλληλο βίντεο που ανέβασε αμερικανική ιστοσελίδα πορνό, ο 31χρονος Βρετανός μποξέρ απαθανατίζεται να προπονείται… ατομικά συνομιλώντας μέσω Skype με μοντέλο αγνώστων στοιχείων.

Το γεγονός μάλιστα ότι η «καυτή» συνομιλία φέρεται να πραγματοποιήθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά το φαντασμαγορικό γάμο τους αξίας 1 εκατ. λιρών το 2013 ώθησε ακόμα περισσότερο τη Faryal να δηλώσει αηδιασμένη.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το βίντεο πούλησε στην ιστοσελίδα μια Αμερικανίδα από την Αριζόνα με την οποία ο Amir διατηρούσε σχέση το 2010, ενώ προς πώληση βρίσκονται τρία ακόμη βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή. Σημειώνεται επίσης ότι στον Khan έχει χρεωθεί σχέση με το πληθωρικό μοντέλο Carla Howe.

«Είναι μια μαρτυρική στιγμή για τον Amir», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του στη Sun, προσθέτοντας: «Είναι ένας μουσουλμάνος πυγμάχος και η προσωπική του ζωή βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Υπήρχαν φήμες για αυτά τα βίντεο εδώ και χρόνια, ωστόσο πλέον μπορεί κάποιος να τα δει και στο ίντερνετ»…

Σημειώνεται ότι ο Amir βρέθηκε στη μέση μιας άγριας κόντρας μεταξύ της συντηρητικής οικογένειάς του και της συζύγου του, οι οποίοι αντάλλαξαν δημοσίως βαριές εκφράσεις και κατηγορίες.

Η διαμάχη ξεκίνησε από τη γυμνή αυτή selfie που ανέβασε η νεαρή στο ίντερνετ, παίρνοντας τελικά ανεξέλεγκτες για τον μποξέρ διαστάσεις.


Δείτε τι είχε δηλώσει η Faryal, η οποία έχει και μία κόρη με τον Amir για την κόντρα της με τα πεθερικά:


Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags