Facebook Pixel Η κουκλάρα που θα αναστατώσει την Τούμπα! Γιατί ο άσος του ΠΑΟΚ έσβησε όλες τις φωτογραφίες της;
Life
| 2017-01-18 00:12:00

Η κουκλάρα που θα αναστατώσει την Τούμπα! Γιατί ο άσος του ΠΑΟΚ έσβησε όλες τις φωτογραφίες της;

Η κουκλάρα που θα αναστατώσει την Τούμπα! Γιατί ο άσος του ΠΑΟΚ έσβησε όλες τις φωτογραφίες της;

Μπορεί να είναι παικταράς, ωστόσο όπως φαίνεται θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου και εξωαγωνιστικά. Αυτό τουλάχιστον «δείχνουν» οι τελευταίες κινήσεις του!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα έρθει μόνος του στην Τούμπα. Μαζί του, θα έχει φυσικά και τη σύζυγό του, Μαρίνα, που σίγουρα δεν θα περάσει… απαρατήρητη στην Τούμπα!

Οι τρεις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίχτυο, αποδεικνύουν του… λόγου του αληθές για την εντυπωσιακή κυρία Πρίγιοβιτς, η οποία όμως δεν διαθέτει λογαριασμό ούτε στο Facebook, ούτε στο Twitter, ούτε στο Instagram, ούτε σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κλείσει και τους δικούς του λογαριασμούς και τους λογαριασμούς της συζύγου του, μετά από σχόλιο στο προφίλ του στο Instagram για το… στήθος της Μαρίνα και την όχι και τόσο… κόσμια απάντηση του 26χρονου επιθετικού!

«Έπρεπε να προστατέψω τη σύζυγό μου, Μαρίνα, από επιθέσεις. Ποτέ δεν ήμουν υποστηρικτής των κοινωνικών δικτύων, αλλά όταν πήγα στη Λέγκια ορισμένοι από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του κλαμπ με υποχρέωσαν να δημιουργήσω ένα προφίλ για χάρη των οπαδών. Όλα ήταν τέλεια, μέχρι που έγινα το μαύρο πρόβατο.

Μετά από το περιστατικό, απομακρύνθηκα για λίγο καιρό απ΄ όλα αυτά και μετά διέγραψα όλα τα προφίλ μου. Όλοι οι φίλοι μου, μου είπαν πως έκανα το σωστό γιατί το μόνο που ήθελα είναι να προστατέψω αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο και το δικό μου πρόσωπο» εξήγησε ο ίδιος σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε σέρβικη ιστοσελίδα στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που δεν «κυκλοφορούν» περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίνα Πρίγιοβιτς στο διαδίκτυο αλλά και το ότι δεν υφίσταται πλέον ο λογαριασμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Twitter, τον οποίο ο Ελβετός με ρίζες από τη Σερβία επιθετικός διέγραψε με το που οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags