Facebook Pixel Η ''βόμβα Μπαλτάκου'' σε ποιανού χέρια θα σκάσει
| 2017-01-18 12:49:00

Η ''βόμβα Μπαλτάκου'' σε ποιανού χέρια θα σκάσει

Η ''βόμβα Μπαλτάκου'' σε ποιανού χέρια θα σκάσει

Οι ψαγμένοι αναρωτιώνται τι να κρύβει αυτή η ιστορία της παντρειάς Μπαλτάκου-Παναθηναϊκού. Πράμα ακαταλαβίστικο σε πρώτη ανάγνωση. Βάζελος από κούνια ο Τάκης, όμως ποτέ δεν είχε σχέση με την ΠΑΕ.

Και ξαφνικά, στο πολύ απότομο, από φευγάτος του μπάσκετ, εκεί που έχει προϊστορία πράγματι, το «φίδι» κατά τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο (φώτο), την κάνει νταηλίκι στον Αλαφούζο.

Στο ντέρμπυ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, πατέρας και γιός Μπαλτάκου είχαν «ζώσει» στη μέση τον Αλαφούζο. Από δεξιά πατήρ, από αριστερά ο υιός και πρόεδρος του ερασιτέχνη.

Βατραχάνθρωπος και γενικώς υποβρύχιες καταδρομές ο υιός Μπαλτάκος, ίσως ο πρώτος στον κόσμο πρόεδρος σωματείου με ένσημα... σεσημασμένου «χουλιγκάνου». Οπαδού της πιο άγριας φυλής των οργανωμένων, αυτός ο ιδεολόγος Παναθηναϊκός, ικανός να περάσει κάθε κόκκινη γραμμή από την αγάπη του στο σύλλογο.

Άσε το πως και γιατί έκανε στην άκρη ο κυριλάτος Μιχαλαριάς, για να γίνει πρόεδρος στον ερασιτέχνη ο υιός Μπαλτάκος. Άλλο είναι το θέμα. Τι θέλει από το μπαλκόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Τάκης Μπαλτάκος, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην κομματική πιάτσα. Να κάνει κόμμα μ’ αυτόν, μ’ εκείνον, και τίποτα καλό δεν του καθότανε.

Από την άλλη, στην κυκλωτική κίνηση που του έγινε γιατί ενέδωσε ο Αλαφούζος και το έκλεισε τελικά το deal με τον Μπαλτάκο; Και ο Καραμανλικός πρώην υπουργός του Σαμαρά Σταϊκούρας, πολιτικά άτομο για κλωτσές, στη Λεωφόρο κι αυτός, δούλεψε στο έργο; Αδιάφορο θα πεις.

Να κάνω πρόβλεψη. Δεν βλέπω να προχωράει η δουλειά με τον Μπαλτάκο, που πάντα έδειχνε την κλάση του στο παρασκήνιο. Δεν μιλάμε πονηρά, απλά ο δικηγόρος δεν είναι του παλκοσένικου. Της πασαρέλας. Έλα, όμως, που υποτίθεται στην ΠΑΕ του Αλαφού έγινε «μπροστινός», με καθήκοντα «φανερά». Και πριν καλά καλά αναλάβει οΤάκης έπεσε... πυρετός, όρμησε με φόρα λες και στον Παναθηναϊκό ήρθε ο Ομπάμα και ο Τραμπ μαζί.

Το πιο πιθανό η «μπόμπα Μπαλτάκου» να σκάσει συντομότατα. Να γίνει παρελθόν, δηλαδή. Να μην περπατήσει η «συνεργασία» του δύο πλευρών, Αλαφού και Μπαλτά. Και το φυτίλι, ίσως το τηλεχειριστήριο πριν την έκρηξη, να το κρατάει ο υιός Μπαλτάκος.

Μετά τον Αλαφούζο ο Ιβάν παίζει πιο δυνατά για τον ΔΟΛ, διάβασε apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags