18/01/17 - 19:50

Οργισμένη ανακοίνωση Πανιωνίου: "Παίχτηκε πόλο και πάλη αντί για ποδόσφαιρο"!

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι των Νεοσμυρνιωτών με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στα Γιάννινα, με αποτέλεσμα να προβούν σε καυστική ανακοίνωση!

Οργισμένη ανακοίνωση Πανιωνίου: "Παίχτηκε πόλο και πάλη αντί για ποδόσφαιρο"!
38.879views 0shares

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφορικά με την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος.Παίχτηκε βόλλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο.
Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε.
Κύριοι, έαν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορέψετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σα ζώα.

Ντροπή!

Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών.
Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ