Facebook Pixel Τεσσ-Άρης και πάει γι` άλλα!
| 2017-01-18 19:59:00

Τεσσ-Άρης και πάει γι` άλλα!

Τεσσ-Άρης και πάει γι` άλλα!

Ο Άρης νίκησε εύκολα 4-0 τον Πανσερραϊκό στο "Κλ.Βικελίδης", προηγούμενος με 3-0 από το ημίχρονο. Δύο γκολ σημείωσε ο Ντούνης, από ένα Μιλούνοβιτς και Ιντζίδης

Χωρίς να πιεστεί, χωρίς να κουραστεί (σε μια περίοδο που τον περιμένουν δύσκολοι αγώνες), όντας αποτελεσματικός. Η κυριαρχία του Άρη ήταν απόλυτη απέναντι σε έναν Πανσερραϊκό που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα σε όλες του τις γραμμές.

Ο Αρης δεν έβαλε δύσκολα αυτή την φορά στον εαυτό του και πέτυχε μια εύκολη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τόσο εύκολη που το τρίποντο είχε βρει κάτοχο από το πρώτο κιόλας μέρος.

Μόλις στο 5΄ ο Μπαργκάν με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω, κρούοντας τον κώδωνα του ποδοσφαιρικού κινδύνου για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τάτος με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ, όμως από κει κι έπειτα άνοιξαν οι αγωνιστικοί ουρανοί.

Στο 21΄ ο (πολύ καλός και σήμερα) Μπαργκάν γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Ντούνης έκανε το 1-0. Πριν προλάβει ο Πανσερραϊκός να συνέλθει από την ψυχρολουσία, ο Ιντζίδης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του (μαντέψτε...) Μπαργκάν και «έγραψε» 2-0 στο 24΄. Στο 29΄ είχε φτάσει η στιγμή για να τριτώσει το καλό για τους γηπεδούχους: ωραία ατομική ενέργεια του Ίλιτς, ασίστ στον Ντούνη και δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Έλληνα παίχτη. Κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 3-0, καθώς ο Διούδης έδιωξε στο 44΄ εντυπωσιακά το σουτ του Τσιμίκα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς κατέβασαν ελαφρώς στροφές, όμως στο 59΄ ο Μπαργκάν θα μπορούσε να κάνει το 4-0, αλλά ο Μέλκα του είπε βροντώδες «ΟΧΙ» διώχνοντας. Στο 66΄ ο Ίλιτς βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, όμως θεώρησε πως το άουτ έχει άλλη γλύκα από το γκολ και το σκορ δεν άλλαξε.

Στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν, ορθώς, με 10 παίχτες, καθώς ο Ιωαννίδης είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Ντούνη μόνος του με το τέρμα. Πάνω που όλα έδειχναν πως το 3-0 δεν αλλάζει και οι μηχανές του Άρη ηθελημένα υπολειτουργούν, ο Μιλούνοβιτς με αριστερό σουτ στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μ' αυτή τη νίκη ο Άρης έφτασε τους 23 βαθμούς μετά από 10 παιχνίδια στην φετινή Football League και βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη Λαμία και στο -4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ινζίδης, Ρόβας, Παυλίδης (72' Καπνίδης), Μπαργκάν (77' Μιλούνοβιτς), Ντούνης, Τάτος (81' Νέτο), Ιλιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Φουσού, Ρούτσης, Στέβιτς (80' Παπατζίκος), Κάκο, Γκούρτσας (73' Κάψαλης), Κανούλας, Τσιμίκας (86' Κτιτσόπουλος) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags