Facebook Pixel Βόμβα Χιμένεθ στην ΑΕΚ!
| 2017-01-18 23:40:00

Βόμβα Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Βόμβα Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Βρέθηκε ο αντι-Μοράις και είναι πολύ γνωστός!

Τρομερό έκπληξη από την ΑΕΚ, η οποία βρήκε τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Μοράις στο πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ!!!

Ο πρώην κόουτς της Ένωσης, ο οποίος είχε σηκώσει και το Κύπελλο Ελλάδας το 2011, είναι ο «εκλεκτός» για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο κόουτς, που παραιτήθηκε μετά την ήττα στον Παναιτωλικό.

Στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα είχαν επαφές με πολλούς προπονητές από το εξωτερικό, ωστόσο καμία περίπτωση δεν προχώρησε και έτσι κατέληξαν στον Χιμένεθ, ο οποίος συμφώνησε αμέσως και αύριο έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η Ένωση θα του δώσει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, στο οποίο θα υπάρχει και οψιόν για να ανανεώσει, εφόσον η εικόνα της ομάδας είναι καλή.

Θυμίζουμε, ότι ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ σε σύνολο 50 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις είχε 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στο πρωτάθλημα κάθισε στον πάγκο σε 35 ματς (18-5-12), στο κύπελλο επτά (5-1-1) και οκτώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2-2-4).

Ο Χιμένεθ, που από την ΑΕΚ έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2011, ήταν χωρίς δουλειά από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποχώρησε από τον πάγκο της Αλ Ραγιάν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags