Facebook Pixel Τον έστειλε στον άλλο κόσμο! - «Θα του κόψω τον κώλ@!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2017-01-19 15:28:00

Τον έστειλε στον άλλο κόσμο! - «Θα του κόψω τον κώλ@!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τον έστειλε στον άλλο κόσμο! - «Θα του κόψω τον κώλ@!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ισοπέδωσε ο Zaza Pachulia τον Russell Westbrook στη χθεσινή νίκη των Golden State Warriors επί των Oklahoma City Thunder.

Πήγε ο δόλιος ο πλέη μέϊκερ των Thunder να βγει από ένα πικ εν ρολ και τον περίμενε εκεί ο σέντερ των Warriors με άγριες διαθέσεις. Σήκωσε τα χέρια του στην μούρη του αντιπάλου και τον ξάπλωσε δίχως να διστάσει! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Zaza, από κάτι τέτοια βγάζει το ψωμί του. Και σαν να μην έφτανε το πολύ σκληρό φάουλ, πήγε ύστερα κι έκαστε πάνω απ’ τον πεσμένο αντίπαλο. Διπλή προσβολή, δηλαδή…

Εκείνη την ώρα δεν είπε τίποτα ο Westbrook, αλλά μετά απ’ τη λήξη του ματς έκανε τη δήλωση που ανοίγει τη βεντέτα: «Δεν το παίζω έτσι εγώ το παιχνίδι», δήλωσε, για να συμπληρώσει με νόημα: «Θα του τον κόψω πάντως τον κώλο, όπως και να ‘χει το πράγμα.». Και έπεται συνέχεια βεβαίως, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου οι Warriors επισκέπτονται την Oklahoma. Ο ίδιος ο Pachulia πάντως, απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν» και ότι άμα χρειαστεί να το ξανακάνει «θα το ξανακάνει».!

Υ.Γ.: Όπως ήταν φυσικό ξεσάλωσε το Twitter με το τράκο Pachulia-Westbrook.

Το βίντεο με το συμβάν:

Και η απάντηση του Westbrook με το "θα του κόψω τον κώλο":

Δείτε τα σχετικά photoshop με τον «φονιά» Zaza στην gallery και θα μας καταλάβετε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags