Facebook Pixel Ήρθε ο Χιμένεθ και οι δημοσιογράφοι "παίζουν μπουνιές" - Δημοσίευμα διευθυντή που είναι όλο... μπηχτές
| 2017-01-19 16:45:00

Ήρθε ο Χιμένεθ και οι δημοσιογράφοι "παίζουν μπουνιές" - Δημοσίευμα διευθυντή που είναι όλο... μπηχτές

Ήρθε ο Χιμένεθ και οι δημοσιογράφοι "παίζουν μπουνιές" - Δημοσίευμα διευθυντή που είναι όλο... μπηχτές

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έσκασε κυριολεκτικά σα βόμβα. Μάλιστα, λίγα λεπτά της ώρας μετά το άκουσμα της είδησης ήταν αρκετά για να βγουν παλιές... αμαρτίες στο φως.

Από σήμερα το πρωί κιόλας στα πιο πολλά ΜΜΕ έχουν αναρτηθεί τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων από την πρώτη θητεία του Ισπανού τεχνικού στον Δικέφαλο, που όπως θα δείτε και θα θυμηθείτε, δεν... απολάμβαναν την παρουσία του στον πάγκο της Ενωσης. Παρακάτω θα δείτε την ΩΡΑ να χαρακτηρίζει την ομάδα "Αιχμάλωτη" και σε δεύτερο πρωτοσέλιδο να... φωνάζει "ΦΥΓΕ".

Τη σημασία του σε όλο αυτό, έχει φυσικά το γεγονός ότι κατά των όσων είχε "πετύχει" στον πάγκο της ΑΕΚ ο 53χρονος σήμερα προπονητής, είχε ταχθεί και η εφημερίδα Goal, κάτι που δεν άφησε ασχολίστο -αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τον ερχομό του Χιμένεθ- με ανάρτησή του στο Facebook, ο νυν διευθυντής της καλής εφημερίδας, Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, που βλέπετε παρακάτω, είχε δημοσιευτεί πέντε ημέρες πριν από την απόλυση του Ισπανού το 2011. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι τη συγκεκριμένη εποχή, διευθυντής στην εφημερίδα Goal news ήταν ο νυν διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος!

Το πρωτοσέλιδο είχε πολύ σκληρό μήνυμα στον Ανδαλουσιανό τεχνικό, μετά την ήττα από τη Στουρμ Γκρατς και είχε τον τίτλο «Καληνύχτα παπατζή». Λίγες ημέρες μετά η ΑΕΚ νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με το γκολ του Μανωλά, αλλά ο Χιμένεθ δεν κέρδισε χρόνο. Όπως ο Κετσπάγια στη Λάρισα, δηλαδή...

Το σίγουρο είναι πως η άφιξη Χιμένεθ δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του συνόλου των ΑΕΚτσήδων, οπαδών και μη, ακόμα και δημοσιογράφων, σε μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Αν η διοίκηση Μελισσανίδη πήρε τη σωστή απόφαση, θα φανεί μόνο στο προσεχές χρονικό διάστημα και από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο Ισπανός τεχνικός.

Για την ιστορία, παραθέτουμε και τα σημερινά πρωτοσέλιδα με την "υποδοχή" στον Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags