Facebook Pixel Ξεκίνησαν από την Αθήνα για το Παναιτωλικός- ΑΕΚ αλλά κατέληξαν με χειροπέδες…
| 2017-01-19 17:46:00

Ξεκίνησαν από την Αθήνα για το Παναιτωλικός- ΑΕΚ αλλά κατέληξαν με χειροπέδες…

Ξεκίνησαν από την Αθήνα για το Παναιτωλικός- ΑΕΚ αλλά κατέληξαν με χειροπέδες…

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τρία άτομα που ξεκίνησαν από Αθήνα το χθεσινό ταξίδι στο Αγρίνιο για να δουν τον αγώνα Παναιτωλικός- ΑΕΚ.

Δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό σκέλος που ούτως ή άλλως στενοχώρησε τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο λόγος για το … αστυνομικό σκέλος καθώς αντί για τις εξέδρες του γηπέδου κατέληξαν στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Οι τρεις άνδρες (ηλικίας 43, 32 και 27 ετών) αψήφισαν την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για απαγόρευση μετακίνησης, οργανωμένης και…μεμονωμένης, οπαδών αλλά αψήφισαν και τα αυστηρά αστυνομικά μέτρα των υπηρεσιών της Α.Δ.Ακαρνανίας.

Έτσι, λίγο πριν φθάσουν στο Αγρίνιο, η παρέα υπέστη έλεγχο κατά τον οποίο εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες. Ο 43χρονος κατείχε ένα τσιγαριλίκι, ο 27χρονος 4,2 γραμμάρια χασίς σε νάιλον συσκευασία και ο τρίτος (αλλοδαπός) τρία γραμμάρια χασίς σε μια χαρτοπετσέτα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και σήμερα θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Νεότερη ενημέρωση: Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο 63ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον κόμβο Παναιτωλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 43 και 27 ετών, καθώς και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (7,2) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Πηγή: agrinionews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags