Facebook Pixel Στο Ρέντη Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο τελικός στην Αθήνα
Άλλα Σπορ
| 2017-01-19 19:49:00

Στο Ρέντη Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο τελικός στην Αθήνα

Στο Ρέντη Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ο τελικός στην Αθήνα

Στου Ρέντη και την Πυλαία θα διεξαχθούν τελικά οι δύο ημιτελικοί του Λιγκ Καπ, που αρχικά επρόκειτο να διεξαχθούν στην Κύπρο, αλλά ματαιώθηκαν μετά την... αδυναμία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να αναλάβει τη διοργάνωση!

Σήμερα έγινε η κλήρωση στην οποία αποφασίστηκε τα παιχνίδια πραγματοποιηθούν τελικά επί ελληνικού εδάφους, μετά τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων που μετέχουν. Ετσι το ζευγάρι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα παίξει στην έδρα των Πειραιωτών στου Ρέντη, ενώ το ΠΑΟΚ – Ηρακλής στο κλειστό της Πυλαίας. Τα παιχνίδια είναι μονά, δηλαδή οι νικητές εξασφαλίζουν την πρόκριση.

Ακολούθησε η κλήρωση για την έδρα του τελικού ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στου Ρέντη εφόσον νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι οι ερυθρόλευκοι και σε άλλο γήπεδο (σ.σ. το οποίο θα ορίσει το «τριφύλλι», πιθανότητα το γήπεδο του Πανελληνίου) εφόσον προκριθούν οι «πράσινοι»

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/1, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 28 του μηνός και ώρα 19:30.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Τετάρτη 25/1
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Σάββατο 28/1
Τελικός στην Αθήνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags