Facebook Pixel Ο… Ολυμπιακός έφταιγε στον Ομπράντοβιτς για την εύκολη ήττα του Παναθηναϊκού
| 2017-01-20 00:29:00

Ο… Ολυμπιακός έφταιγε στον Ομπράντοβιτς για την εύκολη ήττα του Παναθηναϊκού

Ο… Ολυμπιακός έφταιγε στον Ομπράντοβιτς για την εύκολη ήττα του Παναθηναϊκού

Διαβάστε πως δικαιολόγησε ο κόουτς της Φενέρ, την άνετη επικράτηση της ομάδας του κόντρα στο Τριφύλλι.

Στην έλλειψη ενέργειας, λόγω και του αγώνα που προηγήθηκε στο ΣΕΦ, απέδωσε εν πολλοίς την εικόνα του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε, αντιδράσαμε και νικήσαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό κάναμε».

Αναφορικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods, είπε: «Είχε μεγάλη επιρροή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είναι πάντα ξεχωριστά αυτά τα παιχνίδια και ξέρω πόση ενέργεια χρειάζονται. Ήταν λογικό να παρουσιαστεί με λιγότερη ενέργεια απόψε. Κάναμε ένα καλό ματς και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τον Ντουβερίογλου, σημείωσε: «Πριν με ρωτήσετε θα σας πω ότι ο Ντουβερίογλου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά και ήταν σημαντικός για εμάς. Αν θυμάστε σας είχα πει πως δουλεύει σκληρά και αξίζει την ευκαιρία. Για άλλη μια φορά, θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για την πρώην ομάδα μου».

Τέλος, αναφορικά με τον Ούντο σχολίασε: «Θα δούμε τι θα γίνει, δουλεύει κάθε μέρα με τους γιατρούς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags