Facebook Pixel Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, αλλά και... προβληματικός
| 2017-01-20 11:38:00

Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, αλλά και... προβληματικός

Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ, αλλά και... προβληματικός

Έκανε ένα ακόμα μικρό άλμα ο ΠΑΟΚ με το 3-0 επί του Λεβαδειακού. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και το πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί ακόμα, άρα πολύ εύκολα ο ΠΑΟΚ σκαρφαλώνει μέχρι την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δύσκολος στο γκολ ο ΠΑΟΚ. Το είδαμε και στο χθεσινό 3-0. Έχει καλούς παίκτες, παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά τι να την κάνεις την όμορφη, την θεαματική μπαλίτσα εάν η ομάδα δεν βγάζει και στα σίγουρα αποτέλεσμα.

Άλλο το ωραίο, το ελκυστικό ποδόσφαιρο, άλλο το καλό, δηλαδή το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Τις νίκες, τις διακρίσεις, τα πρωταθλήματα τα εξασφαλίζει το ποδόσφαιρο της σκοπιμότητας. Το ποιοτικό, το αρτίστικο ποδόσφαιρο έχει υγεία και ομορφιά, αλλά κάποιες φορές… προδίδει την ανώτερη ομάδα.

Τρία γκολ ο ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό που έπαιξε με 10 παίκτες. Βγήκε το 3-0, όμως όχι από κλασικές φάσεις. Όχι από ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα.

Αυτό που λέμε. Ευχαριστιέται ο οπαδός όταν η ομάδα παρουσιάζει οργανωμένο και συγκροτημένο σύνολο. Εάν, όμως, η ομάδα χάνει το τραίνο, τότε δύσκολα… χωνεύεται το ποιοτικό ποδόσφαιρο.
...................................
Γιατί ο Ίβιτς δεν γουστάρει τον σκόρερ Περέιρα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags