Facebook Pixel Εξελίξεις στον ΠΑΟ! Ο Έλληνας που δεν… κάνει στον Πασκουάλ και η δύσκολη περίπτωση του Παππά!
| 2017-01-20 22:45:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ! Ο Έλληνας που δεν… κάνει στον Πασκουάλ και η δύσκολη περίπτωση του Παππά!

Εξελίξεις στον ΠΑΟ! Ο Έλληνας που δεν… κάνει στον Πασκουάλ και η δύσκολη περίπτωση του Παππά!

Η βαριά ήττα από τη Φενέρ «έδειξε» πολλά στο Τριφύλλι. Ποιος παίκτης δεν... χωράει πλέον στα πλάνα του κόουτς και γιατί, αλλά και τι συμβαίνει με τον Παππά που δεν παίζει;

Ο Παναθηναϊκός, το βράδυ της Πέμπτης, έδειξε απέναντι στην Φενέρ τελείως άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό, που είχε εμφανίσει την Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και μάλιστα πολύ εύκολα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ πάντως, παρά την έκταση της ήττας, χρησιμοποίησε 10 παίκτες, δεν έβαλε, δηλαδή, τον Παππά και τον Χαραλαμπόπουλο. Κάτι, που είχε κάνει και στο παιχνίδι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίαςμ όπου δεν είχε βάλει και τον Μποχωρίδη, ο οποίος βρέθηκε στην δωδεκάδα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, επειδή δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκολς.

Οι Παππάς και Χαραλαμπόπουλος πάντως, δεν χρησιμοποιήθηκαν επίσης στα παιχνίδια με Εφές και Ούνιξ Καζάν, αν και πρόκειται (τουλάχιστον για τώρα) για διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Χαραλαμπόπουλος είναι εκείνος, που με τίποτα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Πολλοί ρωτάνε γιατί συμβαίνει αυτό, ωστόσο η απάντηση είναι απλή. Ο Πασκουάλ έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους ξένους της ομάδας του. Ξένοι, που είναι πλέον επτά και μαζί με Μπουρούση, Καλάθη και Φώτση αποτελούν το ενεργό ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Στη περίπτωση του Χαραλαμπόπουλου ωστόσο, δικαιολογείται ο Ισπανός προπονητής, αφού εκεί υπάρχουν ο Ρίβερς, ο Νίκολς, ενώ για μεγάλο διάστημα παίζει με δύο κοντούς, Καλάθη, δηλαδή, και Τζέιμς μαζί.

Στη περίπτωση του Παππά, όμως, θα μπορούσαν να έχουν δοθεί ευκαιρίες, καθώς μάλιστα ο Φελντέιν δεν "τραβάει" σε ορισμένα παιχνίδια. Στο παιχνίδι του ΣΕΦ για παράδειγμα,  με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, ο Παππάς βρέθηκε στο παρκέ και όσο ήταν μέσα, ο Παναθηναϊκός πήγαινε καλά. Ωστόσο, στα επόμενα ο Καταλανός κόουτς τον «πάρκαρε» στον πάγκο.

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε να δούμε, αν στα επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, θα διατηρηθεί η ίδια τακτική, κυρίως με τον Παππά...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags