Facebook Pixel "Να πάρουμε τους βαθμούς μας πίσω"!
| 2017-01-21 21:48:00

"Να πάρουμε τους βαθμούς μας πίσω"!

"Να πάρουμε τους βαθμούς μας πίσω"!

Διαβάσατε τι είπε ο Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα;

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Τούμπας. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, εδώ είχαμε πάγο, εκεί θα έχουμε λάσπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να προσαρμοστούμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξεκουραστούμε από το παιχνίδι που παίξαμε και να προετοιμαστούμε ώστε να μπούμε δυνατά με τον ΠΑΣ και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας».

Για την αναβολή του ματς με την ΑΕΛ και τον ρυθμό της ομάδας: «Από την μία πλευρά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι αυτά που κρατάνε τον ρυθμό της ομάδας. Από την άλλη είχαμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε, που κατά την άποψή μου, ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Βέβαια αυτό το παιχνίδι θα έρθει σε μία άλλη χρονική περίοδο, που σχεδιάζαμε να ξεκουραστούμε. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και προετοιμαζόμαστε για αυτά».

Για τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων: «Αυτή την εποχή λίγες είναι οι ομάδες που έχουν καλά γήπεδα. Υπάρχουν γήπεδα όπως των Ιωαννίνων που είναι καιρό έτσι. Δεν είναι φετινό το γεγονός και θυμάμαι πως όταν κι εγώ πήγα εκεί ως παίκτης, ήταν στην ίδια κατάσταση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τους χαμένους βαθμούς της Τούμπας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags