Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα του Καπίνο στον αέρα "τρέλανε" τον Καρπετόπουλο - Τι ειπώθηκε για τον "καυγά" με τον Μπέντο
| 2017-01-21 23:50:00

Απίστευτη ατάκα του Καπίνο στον αέρα "τρέλανε" τον Καρπετόπουλο - Τι ειπώθηκε για τον "καυγά" με τον Μπέντο

Απίστευτη ατάκα του Καπίνο στον αέρα "τρέλανε" τον Καρπετόπουλο - Τι ειπώθηκε για τον "καυγά" με τον Μπέντο

Καλεσμένος στη Nova ήταν ο Στέφανος Καπίνο και πραγματικά από όσα είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα", μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.
 

Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε μετά από πολύ καιρό σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ύστερα από τον τραυματισμό του, αν και οι φήμες τον ήθελαν να είναι έτοιμος εδώ και καιρό, αλλά να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πάουλο Μπέντο.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, στη Nova και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει... επεισόδιο με τον Πορτογάλο τεχνικό, λόγω του παραγκωνισμού του.

Παρόλα αυτά, ο 23χρονος κίπερ εξήγησε ότι όντως θα ήθελε να παίζει, ότι δουλεύει συνεχώς και σέβεται την απόφαση του προπονητή του, όποια κι αν είναι αυτή, ενώ δεν παρέλεψε να κάνει και μια "τρελή" πλάκα στον Αντώνη Καρπετόπουλο, όταν ο τελευταίος τον "επιβράβευσε" για την πρόοδό του στο παιχνίδι με τα πόδια. "Οι αμυντικοί σου έδωσαν συχνά τη μπάλα κι αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει πρόοδο" είπε στον νεαρό τερματοφύλακα, για να πάρει την πληρωμένη μεν, χαριτολογώντας δε, απάντηση: "Ναι, βέβαια, όταν μιλήσαμε την προηγούμενη φορά, την επομένη τραυματίστηκα"!

Παρουσιαστές και Καπίνο ξέσπασαν σε γέλια ταυτόχρονα, καθώς επρόκειτο για ένα αστείο και τίποτα παραπάνω, όπως αποδείχθηκε και από την ομαλή και ζεστή συνομιλία που είχαν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο στην κάμερα της Nova:

"Αυτούς τους 2.5 μήνες που έλειψα δούλευα στις προπονήσεις και παρέμεινα συγκεντρωμένος, δεν είναι εύκολο να μην παίζεις. Στην αρχή είχα την ατυχία με τον τραυματισμό μου, μετά ήταν απόφαση του προπονητή να μην είμαι βασικός. Τελικά πήρα την ευκαιρία μου σήμερα, ήμουν έτοιμος και είμαι ευχαριστημένος. Έχω ακούσει πολλά σενάρια για το ότι είχα επεισόδιο με τον κ. Μπέντο, αλλά δεν ασχολούμαι και προτιμάω να κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags