Facebook Pixel Γιατί στην ΑΕΚ είναι εύκολη η δουλειά του Χιμένεθ
| 2017-01-22 12:05:00

Γιατί στην ΑΕΚ είναι εύκολη η δουλειά του Χιμένεθ

Γιατί στην ΑΕΚ είναι εύκολη η δουλειά του Χιμένεθ

Με τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να πάει ακόμα πιο άσχημα. Δεν αγνοείται το δεδομένο. Η πραγματικότητα. Ότι η ομάδα είναι, κι όχι τυχαία, σε φάση κατρακύλας. Γιατί, λοιπόν, να μη συνεχιστεί το κακό;

Κάποιοι λόγοι, ολοφάνερα συγκεκριμένοι έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ εκτός παιχνιδιού. Κι αυτοί οι λόγοι δεν θα...ακυρωθούν επειδή άλλαξε ο προπονητής.

Τι μπορεί να κάνει ο Χιμένεθ; Πολλά! Γιατί όχι τη νύχτα, ημέρα. Δεν είναι σίγουρο, όμως παίζει τέτοια πιθανότητα. Επειδή η δουλειά του Ισπανού φαντάζει εύκολη. Πανεύκολη.

Για να διορθώσεις κάτι, πρέπει να γνωρίζεις τι κάνεις. Δεν κινείσαι στα τυφλά. Ούτε πειραματικά. Στήνεις τον ασθενή στο χειρουργείο αφού προηγουμένως έχεις διαπιστώσει τι θα αφαιρέσεις. Τι θα ράψεις. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, οι αδυναμίες της είναι κράχτες. Ξεφωνημένες. Αυτές είναι, μιλάνε μόνες τους.

Ο Χιμένεθ δεν θα κτίσει ομάδα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από προπονητή που ήρθε για λίγους μήνες. Η δουλειά του είναι να νοικοκυρέψει. Κι αυτό το έργο, ειδικά στην ΑΕΚ του 2017 μπορεί να το καταφέρει και δόκιμος, και μαθητής προπονητικής σχολής. Γιατί;

Δεν χρειάζεται ο Χιμένεθ να προβληματιστεί, να ρωτήσει, να... μελετήσει τα video των παιχνιδιών της ΑΕΚ. Φώς φανάρι είναι τα στραβά, αγωνιστικά, στην ομάδα. Αν τα θεραπεύσει ο Ισπανός, μέχρι για «θαύμα» θα μιλάνε κάποιοι ότι έγινε.

.........................................
Το πρώτο μάθημα Χιμένεθ στην ΑΕΚ στον τερματοφύλακα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags