Facebook Pixel Δεν μπορεί να ξεμπλέξει ο Λεβαδειακός, θα έχουμε... μάχη για την παραμονή!
| 2017-01-22 20:07:00

Δεν μπορεί να ξεμπλέξει ο Λεβαδειακός, θα έχουμε... μάχη για την παραμονή!

Δεν μπορεί να ξεμπλέξει ο Λεβαδειακός, θα έχουμε... μάχη για την παραμονή!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τους Βοιωτούς, καθώς παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως, σίγουρα στην Βέροια και στον Ηρακλή παίρνουν κουράγιο και ελπίζουν!
 

Από ένα ημίχρονο και έναν βαθμό μοιράστηκαν Λεβαδειακός και Ατρόμητος, με τους Βοιωτούς να φτάνουν τους 13 βαθμούς και να ξεφεύγουν 5 από τον τελευταίο Ηρακλή (που έχει δύο ματς λιγότερα!), αλλά και να φτάνουν την Βέροια, ενώ οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 22 και… ξέχασαν την τεσσάρα εντός έδρας από την Κέρκυρα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Λε Ταλέκ, μετά από ασίστ του εξαιρετικού (και) σήμερα Λημνιού, ενώ το 1-1 ήρθε από τον Γιουσούφ στο 73’.

Κορυφαίος ο Λημνιός, «μοίρασαν» ημίχρονα και βαθμούς…

Με την Βέροια πλέον να «πιέζει» από κάτω, ο Λεβαδειακός ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο το ξεκίνημα του στο παιχνίδι δεν ήταν καλό. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες κατάφεραν από πολύ νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό, έγινε το 0-1. Ο εξαιρετικός και σήμερα Λημνιός, έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό δημιούργησε έξτρα άγχος στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά βγήκαν μπροστά και έψαξαν την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Λεβαδειακού ήταν πολύ νευρικοί στο παιχνίδι τους και αυτός τους δυσκόλευε να απειλήσουν τον αντίπαλο πορτιέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα και μόλις στο 49’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το μακρινό σουτ του Κουλιμπαλί σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Βοιωτοί συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 73’ είχαμε το 1-1. Ο Μιλιάζες βρήκε  ωραία μέσα στην περιοχή τον Μάντζιο, αυτός κοντράλαρε και έκανε κάτι σαν… σέντρα-σουτ, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο και αμαρκάριστο Γιουσούφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από πλάγια θέση να την στείλει στα δίχτυα.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε και μία καλή ευκαιρία με τον Λημνιό στο 79’, ωστόσο το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Καψάσκης(Μαχαίρας 66'), Μάντζιος, Λάτσι(Γιουσούφ 66'), Γιακουμάκης, Καλτσάς, Ουόν, Μιλιάζες και Μουλόπουλος(Καραχάλιος 82').

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπαγκά, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Πλατέλλας(Τόνσο 67'), Κιβρακίδης, Κυριακίδης(Μπρίτο 80'), Λημνιός(Βασιλείου 88') και Κατράνης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags