Facebook Pixel Τα δοκάρια ευθύνονται για τα ξερά... Χηνάρια!
| 2017-01-22 20:17:00

Τα δοκάρια ευθύνονται για τα ξερά... Χηνάρια!

Τα δοκάρια ευθύνονται για τα ξερά... Χηνάρια!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Λάρισα και Πλατανιάς. Τρία δοκάρια στον αγώνα.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητος και έγινε καθαρά παιχνίδι σκοπιμότητος. Η ΑΕΛ που ήθελε περισσότερο τη νίκη μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Οι «βυσσινί» απείλησαν με τον Ναζλίδη στο 17', ενώ στο 30 είχαν δοκάρι με τον Ρέντζα. Ο Πλατανιάς ήταν άφαντος επιθετικά στο πρώτο μέρος, αφού φυλούσε μονίμως τα νώτα του με εξαίρεση το δοκάρι του Πριντέτα στο 38'. Δεν έγινε το ίδιο στο δεύτερο 45λεπτο όπου οι Κρητικοί ήταν πιο ορεξάτοι. Στο 67' έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ των Θεσσαλών με τον Αποστολόπουλο να πλασάρει πάνω στον Θεοδωρόπουλο.

Η Λάρισα άρχισε να πιέζει περισσότερο μετά το 70'. Στο 77' έχασε φοβερή ευκαιρία με τον Τσακοπίνο, αλλά η απάντηση του Πλατανιά ήρθε στο 81' με τον Μανούσο να αποτυχαίνει να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο από το ύψος του πέναλτι. Στο 86' οι Χανιώτες είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Πριντέτα και αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία στον αγώνα που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Οι Κρητικοί μπορεί να μην έχασαν τίποτα με μία ισοπαλία, η ΑΕΛ όμως καίγεται για βαθμούς, αφού προσπαθεί να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Οι «βυσσινί» είναι 13οι με 15 βαθμούς. Τουλάχιστον επωφελήθηκαν από τη βαθμολογική απώλεια του Λεβαδειακού που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο.


ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Τίκο, Φατιόν, Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ντέλετιτς.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags