Facebook Pixel Απίθανη αντίδραση Ευαγγέλου μετά την γκάφα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-22 22:43:00

Απίθανη αντίδραση Ευαγγέλου μετά την γκάφα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη αντίδραση Ευαγγέλου μετά την γκάφα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταριόταν τη μοίρα του ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα, λόγω του λάθους που έκανε στα τελευταία λεπτά, το οποίο θα μπορούσε να κοστίσει στην ομάδα του.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος αμυντικός, λόγω των απουσιών του Μολέδο και του Κουτρουμπή έχει πάρει φανέλα βασικού σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια των «πρασίνων» και δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα. Έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτά δεν κόστισαν, όπως αυτό που έκανε ο Μαρινάκης στο γκολ του Επστάιν.

Στο τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα όμως ένα λάθος παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τον Παναθηναϊκο. Ο Ευαγγέλου είχε την μπάλα στα πόδια του, ο Ντουαλά την έκλεψε και από το πουθενά οι Φαίακες βγήκαν στην αντεπίθεση έχοντας μπροστά τους ανοιχτό γήπεδο. Το αμυντικό τρανζίσιον των «πρασίνων» λειτούργησε άψογα και έτσι η ομάδα δεν δέχτηκε το 2-1 και ο Ευαγγέλου γλίτωσε το κράξιμο.

Ο ίδιος πάντως έδειξε απόλυτα συνειδητοποιημένος για την γκάφα που έκανε. Η αντίδρασή του μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Θάνο ήταν χαρακτηριστική. Ο 18χρονος στόπερ καταριόταν τη μοίρα του και έριχνε μπινελίκια, τα οποία δεν τα αναφέρουμε, γιατί θα χρειαστεί να βάλουμε... πιπέρι στο πληκτρολόγιο.

Αν θέλετε, να πάρετε την αμαρτία πάνω σας, δείτε την αντίδραση στο βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags