Facebook Pixel Απαράδεκτη αντίδραση από Βιγιαφάνιες – Έκοψε τον αέρα στον μικρό - Ποια ήταν η οδηγία του Ουζουνίδη!
| 2017-01-22 23:15:00

Απαράδεκτη αντίδραση από Βιγιαφάνιες – Έκοψε τον αέρα στον μικρό - Ποια ήταν η οδηγία του Ουζουνίδη!

Απαράδεκτη αντίδραση από Βιγιαφάνιες – Έκοψε τον αέρα στον μικρό - Ποια ήταν η οδηγία του Ουζουνίδη!

Ο Αργεντινός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του κακού Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, από άποψη διάθεσης τουλάχιστον, ωστόσο έκανε ένα μεγάλο «φάουλ» σε συμπαίκτη του... 

Μπορεί να μην έκανε το σούπερ παιχνίδι, ωστόσο ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε για τον κακό Παναθηναϊκό στην Κέρκυρα, όχι μόνο για την ασίστ που έβγαλε στο γκολ του Μπεργκ, αλλά και για τη διάθεση που έδειξε σε όλο το ματς.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, που μπορεί να μην του βγήκε σχεδόν τίποτα στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας αρκετά λάθη, ωστόσο ο Αργεντινός έτρεξε ασταμάτητα και ήταν πολύ μαχητικός μέχρι τέλους, κάτι που θέλει να βλέπει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος του αγώνα, ο βιρτουόζος μέσος είχε μία μάλλον εντελώς λάθος αντίδραση σε μία πρωτοβουλία που πήρε ο νεαρός Χατζηγιοβάννης, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο αντί του τραυματία Λέτο.

Συγκεκριμένα, ο μικρός επιχείρησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση, επιχειρώντας ένα σουτ από διαγώνια θέση και στέλνοντας την μπάλα πολύ άουτ. Ο Βιγιαφάνιες, λοιπόν, που είχε κάνει κίνηση μέσα στην περιοχή και προφανώς περίμενε κάποια σέντρα από τον πιτσιρικά, αντέδρασε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και δείχνοντας αγανάκτηση.

Στη συνέχεια, έδειξε στο μικρό ότι ήθελε σέντρα αντί για σουτ, με τον νεαρό άσο να του ζητάει ...συγγνώμη για την επιλογή του, σηκώνοντας το χέρι ψηλά.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να κακίσει τον μικρό επειδή τόλμησε να δοκιμάσει ένα μακρινό σουτ και έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές του, ούτε, φυσικά, να του ζητήσει τα ρέστα επειδή δεν έβγαλε σέντρα στον βραχύσωμο Βιγιαφάνιες μέσα στην περιοχή -και ειδικά όταν οι Πράσινοι δεν τολμούσαν μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα να απειλήσουν με κάποιο σουτ.

Η οδηγία του Ουζουνίδη, μάλιστα, στον Χατζηγιοβάννη είναι "μπες μέσα και κάνε το παιχνίδι σου", οπότε προφανώς ο μικρός έχει πάρει και την ...άδεια του προπονητή για τέτοιες ατομικές ενέργειες, αν κρίνουμε και από το ματς του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Προφανώς, η αντίδραση του Βιγιαφάνιες ήταν πάνω στην ένταση και στην πίεση του αγώνα, αλλά θα ήταν πιο λογικό να σκεφτεί εκείνη την ώρα πως επρόκειτο για έναν άπειρο παίκτη που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Δεν είναι ότι πιο ψύχραιμο, δηλαδή, να κόβεις τον ενθουσιασμό ενός ταλέντου, σε ένα ματς, μάλιστα, που όλοι τα κάνουν όλα στραβά... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταιγιστικές εξελίξεις - Έρχονται δύο παίκτες - Ποιος φεύγει - Παρασκήνιο με Λέτο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags