Facebook Pixel Μίλησε για τον αγωνιστικό χώρο ο Ζέκα!
| 2017-01-22 23:23:00

Μίλησε για τον αγωνιστικό χώρο ο Ζέκα!

Μίλησε για τον αγωνιστικό χώρο ο Ζέκα!

Διαβάσατε τις δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα;

Ο Κάρλος Ζέκα δικαιολόγησε το άσχημο αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογία των νεαρών παικτών της ομάδας, αλλά και της νοοτροπίας γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα και την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα και να δείχνουμε το κανονικό μας πρόσωπο. Ο αγωνιστικός χώρος σήμερα δεν μας βοήθησε όμως πρέπει να δίνουμε περισσότερα και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Σήμερα το παλέψαμε, όμως μόνο οι νίκες βελτιώνουν την κατάσταση της ομάδας. Παλεύουμε πάντα ως το τελευταίο λεπτό αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Από δω και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ αλλά αλλά με έργα, μέσα στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση της ομάδας».

Για τη ψυχολογία των νέων παικτών σε αυτά τα ματς: «Αν και οι νεαροί παίκτες έχουν ενθουσιασμό, επηρεάζεται η ψυχολογία τους από τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας. Όταν δεν είναι καλή, επηρεάζονται ακόμη και οι πιο έμπειροι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία που έχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags