Facebook Pixel Τι ταϊζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού;
| 2017-01-23 11:30:00

Τι ταϊζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού;

Τι ταϊζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού;

Δεν είχαν περάσει λίγα μόλις λεπτά στο παιχνιδάκι και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν «πότε θα σφυρίξει την λήξη το κοράκι;». Φοβερά πράγματα. Οι επαγγελματίες δεν ήθελαν να παίξουν. Βαριόντουσαν τα παιδιά. Τι ήρθαμε να κάνουμε στην Κέρκυρα;

Και λες, τι να συμβαίνει. Μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, που κάνει μεταγραφές, που πουλάει παραμύθι φούρναρης ελπίδες, όμως στο γήπεδο δείχνει ότι δεν έχει στόχους. Ξεκάθαρα.

Μπάνιζα ταυτόχρονα και το ματς της Τσέλσυ με την Χαλ. Πώς να χάσει το πρωτάθλημα η ομαδάρα; Όταν σε κάθε αγώνα βιδώνει όλο και περισσότερο το στόχο της. Κάθε ματς και μια στροφή στη βίδα πιο μέσα οι Λονδρέζοι.

Έχασε ένα παιχνίδι η Τσέλσυ, από την Τότεναμ, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Σαν να έκανε μια στάση με το εκδρομικό πούλμαν και κατέβηκαν για καφέ. Στη συνέχεια δεν φάνηκε καν ότι είχε προηγηθεί η ήττα.

Ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα ήταν για κλάματα. Πάλι! Καμία ανησυχία, όμως. Παίζουν χωρίς να τους ακουμπάει κάποια σπίθα, όχι φλόγα, όχι και τέτοιες απαιτήσεις. Το πεθαμενατζήδικο σκηνικό στο 1-1.

Ευτυχώς που έγινε η μεταγραφή του Μπαλτάκου από τον Αλαφούζο. Ο ''Μουλόπουλος του Παναθηναϊκού'' είναι ο δικηγόρος. Δεν έχει βρει τον σωτήρα του μόνον ο ΔΟΛ. Με Μπαλτάκο ο αγώνας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται ενάντια σ’ αυτούς που φταίνε για τα χάλια της ομάδος. Του εξωτερικούς εχθρούς της.
............................
Γιατί ο Αλαφούζος πήρε τον Μπαλτάκο στην ΠΑΕ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags