Facebook Pixel Συναγερμός στον ΠΑΟ - Στα ...κόκκινα ο Μπεργκ - Να ποιον «φέρνουν» να πάρει αμέσως φανέλα βασικού!
| 2017-01-23 13:15:00

Συναγερμός στον ΠΑΟ - Στα ...κόκκινα ο Μπεργκ - Να ποιον «φέρνουν» να πάρει αμέσως φανέλα βασικού!

Συναγερμός στον ΠΑΟ - Στα ...κόκκινα ο Μπεργκ - Να ποιον «φέρνουν» να πάρει αμέσως φανέλα βασικού!

Πανικός στο «τριφύλλι» όσον αφορά το θέμα του επιθετικού! Τι συμβαίνει με τον Σουηδό άσο μετά απ' τον τραυματισμό του Λέτο; Ποιος έρχεται για να παίξει απευθείας ενδεκάδα;

Τρέχουν και δε φτάνουν στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Λέτο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Και δεν είναι αυτό μόνο το κακό για τους Πράσινους, καθώς η ομάδα ξεμένει για ένα σημαντικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν, με μοναδικό διαθέσιμο και αξιόπιστο φορ τον Μπεργκ, ο οποίος στην κυριολεξία είναι έτοιμος να ...σκάσει!

Ο Σουηδός παίζει ανελλιπώς, με αποτέλεσμα να είναι στα "κόκκινα" και να έχει ανάγκη από ανάσες, διαφορετικά αν συνεχίσει να παίζει κινδυνεύει κι αυτός με μυικό τραυματισμό όπως και ο Αργεντινός.

Γι΄ αυτό οι Πράσινοι φουλάρουν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα έρθει για να πάρει αμέσως τη φανέλα του βασικού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το Σάββατο, ο Μίκαελ Ίσακ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Τριφυλλιού και γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου ο 23χρονος Σουηδός της Ράντερς να κλείσει και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Προφανώς και εξετάζονται κι άλλοι στόχοι, ωστόσο ο συμπατριώτης του Μπερκ αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, παρόλο που ήταν ένας παίκτης που πρωτοαπασχόλησε τους Πράσινους μετά από θερμή εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags